HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτη Κίνα ο Χάρης Μαρκόπουλος

Στη Κίνα ο Χάρης Μαρκόπουλος

Η Beijing Ducks τερμάτισε στο περσινό πρωτάθλημα της Κίνας στην 9η θέση με ρεκόρ 21-17, και δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφς, μένοντας εκτός οκτάδας.

Ωστόσο, για την ομάδα η οποία κατέκτησε για τρεις συνεχόμενες σεζόν το πρωτάθλημα (2011-12, 2013-14, 2014-15) η τελευταία διετία ήταν απογοητευτική, με αποκορύφωμα την φετινή ένατη θέση, παρά την παρουσία του βετεράνου NBAερ, Στέφον Μάρμπουρι. Ο Μάρμπουρι αποχώρησε από την ομάδα, όπως και ο προπονητής ΛουΛέι Μιν, με την ομάδα του Πεκίνου να εμπιστεύεται Ελληνικό δίδυμο στον πάγκο της.

Πρώτος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος διαθέτει πολύ καλό όνομα στην χώρα της Ασίας, και θα αναλάβει να καθοδηγήσει τις «Πάπιες». Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος θα αφήσει την Ελλάδα, και θα μεταβεί στην Κίνα, σε μια νέα περιπέτεια για τον ίδιο. Ο Μαρκόπουλος την περσινή σεζόν βρισκόταν στην Λευκάδα και στην Δόξα, ενώ τα προηγούμενα δυο χρόνια καθοδήγησε τον Κόροιβο με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προηγουμενο αρθρο
Προσάραξη σκάφους στη Λευκάδα λόγω κακών καιρικών συνθηκών
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του καναλιού της Αυστρίας «ORF III» στα Ιόνια Νησιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.