HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτις κάλπες προσέρχονται αύριο Κυριακή 3/12 οι Επαγγελματίες της Λευκάδας

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Κυριακή 3/12 οι Επαγγελματίες της Λευκάδας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
2 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου

Στις κάλπες κανονικά προσέρχονται αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 οι Επαγγελματίες της Λευκάδας, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο και Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Η Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής προβαίνει στην παρακάτω δήλωση:

«Η Εκλογική Επιτροπή ήδη από τη συγκρότηση της στις 1/12/17 καταβάλλει μαραθώνια προσπάθεια προκειμένου να φέρει εις πέρας το έργο της που είναι η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της 3ης Δεκεμβρίου και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής για την άψογη συνεργασία»

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κανονικά στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας, επί της διευθύνσεως Γολέμη 5-7 2ος όροφος (πάνω από το ΤΑΟΛ) με ώρα έναρξης 8.00 πμ και ώρα λήξεως την 19.00μμ και θα υπάρξει σχετική ανοχή ως προς την προσέλευση των μελών προκειμένου να μην παρεμποδιστεί η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κανενός μέλους. Κανονικά θα προσέλθουν να ψηφίσουν και τα άτομα με κινητικά προβλήματα , καθώς θα υπάρξει ειδική μέριμνα και γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Επίσης, στο χώρο θα υπάρχει ένας «κουμπαράς» για τη συγκέντρωση χρημάτων για επέμβαση που απαιτείται για τη συμπολίτισσα μας Αρσενία-Κατερίνα, το οποίο η εκλογική επιτροπή χαιρετά ως ενέργεια συμπαράστασης.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ενημέρωση από την Λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.