HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτις 4 Οκτωβρίου ξαναρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές!

Στις 4 Οκτωβρίου ξαναρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές!

Στις 4 Οκτωβρίου ξαναρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές!

Σε λίγες μέρες, την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015 ξαναρχίζουν, με τη Χάρη του Θεού, οι παιδικές και νεανικές συντροφιές στις ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Η τοπική μας Εκκλησία δημιουργεί για χάρη των παιδιών μας εστίες διαλόγου και επικοινωνίας με τους νέους μας, μέσα σε κλίμα αγάπης και χαράς. Προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να μοιραστούμε τη Ζωή την αληθινή: να ζήσουμε όλοι μαζί κοντά στον Χριστό.

Προσκαλεί, λοιπόν, παιδιά και νέους όλων των ηλικιών, από την προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία μέχρι και το Λύκειο και τους φοιτητές – αποφοίτους Λυκείου, να συμμετάσχουν στις συνάξεις αυτές των Ενοριών μας, για να ζήσουν τη χαρά της Κοινωνίας και της συνάντησης, με τρόπο βιωματικό και ευχάριστο, με πολλές δραστηριότητες δημιουργικές και ευχάριστες.

Θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο, παιδικές συντροφιές και για τους μικρούς μας φίλους, της προσχολικής ηλικίας, καθώς και των τάξεων Α΄ και Β΄ Δημοτικού (από 5 έως 7 ετών).

Για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους και στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας (τηλ.: 26450 22415, εσωτ.: 21 – 23 – e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr).

Λευκάδα, 26 Σεπτεμβρίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

afisa_enar3is_2015-2016_final-1

Αφίσα_προσχολικής_2015-2016

Προηγουμενο αρθρο
Όταν οι πέτρες σε φωνάζουν ...
Επομενο αρθρο
Όχι τρία… αλλά πολύ περισσότερα πουλάκια κάθονταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.