HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτολίστηκαν αποκριάτικα και τα μαγαζιά της Λευκάδας

Στολίστηκαν αποκριάτικα και τα μαγαζιά της Λευκάδας

Με πολλή χαρά είδαμε όμορφο αποκριάτικο διάκοσμο σε πολλά καταστήματα της Λευκάδας (καφέ, μπαρ, εστιατόρια). Οι φωτογραφίες είναι της Πέμπτης, και είναι από τα λίγα μαγαζιά που επισκεφτήκαμε στην κεντρική αγορά, το πρωί, στα πλαίσια μιας μικρής βόλτας. Κάποια δεν είχαν ακόμα ολοκληρώσει τον διάκοσμο. Ήταν όμως φανερή η προσπάθεια από όλους τους επιχειρηματίες, να δώσουν αποκριάτικο χρώμα μέσα και έξω από τα καταστήματα.

Χαιρόμαστε και επαινούμε τέτοιες πρωτοβουλίες που δείχνουν αλλαγή νοοτροπίας. «Το μαγαζί έχει πάψει από καιρό να είναι γωνία» και οι επιχειρηματίες το έχουν καταλάβει. Τα όποια έξοδα γίνονται για τέτοιες δουλειές, είναι επένδυση στο σεβασμό του πελάτη, στο καλό γούστο και τις περισσότερες φορές έχουν άμεση απόσβεση. Συμπληρώνοντας τον πραγματικά υπέροχο διάκοσμο της πόλης από το Δήμο, δημιουργείται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που κάνει την πόλη μας ξεχωριστή σε όλη την περίοδο της αποκριάς.

DSCN5990

DSCN5995

DSCN5997

DSCN6002

DSCN5999

DSCN6005

DSCN6010

DSCN6011

IMG_1473

DSCN5991

Προηγουμενο αρθρο
Του Αγίου Βαλεντίνου λέμε σ’ αγαπώ με μουσική
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην έκθεση DETROP

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.