HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτον πόντο ηττήθηκε η Δόξα από το Λαύριο 63-64

Στον πόντο ηττήθηκε η Δόξα από το Λαύριο 63-64

Ο σημερινός σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας για τη Δόξα αγώνας είχε δυο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και εκμεταλλευόταν τα λάθη και τις αστοχίες της Δόξας. Η διάφορα εκτοξεύτηκε και στους 17 πόντους για να κλείσει το ημίχρονο με 24-34.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρωτο. Η Δόξα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μεταμορφωμένη, επέβαλε το παιχνίδι της και περιόρισε τελείως τον αντίπαλο. Το επί μέρους σκορ στο 3ο δεκάλεπτο ήταν 21-5. Ήταν η Δόξα όπως θέλουμε να την βλέπουμε!

Στο 4ο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε ντέρμπυ, με τις δυο ομάδες να βαδίζουν κοντά στο σκορ και να παίρνει πότε η μια και πότε η άλλη την πρωτοπορία. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με 2 βολές από πλευράς Λαυρίου.

Να σημειωθεί ότι για μια ακόμα εντός έδρας αγωνιστική, η διαιτησία ήταν καταδικαστική για τη Δόξα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μάνος-Διαμαντής-Ξενικάκης

Δόξα Λευκάδας (Μαρκόπουλος): Δεμερτζής, Μπασάμπε 10, Ψαθάς, Τσαλδάρης 9(2), Πατελωτής, Σκοτ 17(1), Ντόμπλας 4, Ρόμπινσον 17(1), Τζόνσον, Ταπούτος 6(1), Ροντογιαννης, Ιωακειμίδης

Λαύριο (Σερέλης): Σέλτον 8, Χάμιλτον, Στεφανίδης 11(3), Αθανασούλας 2, Περράκης, Κακλαμανάκης 4, Αναγνωστάκης, Κοκ 3, Πάντερ 14(4), Τσίρος, Μπολντς 22(4), Γκρέι

Προηγουμενο αρθρο
Παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Κακαβούλη: «Συγχώρεση - ο Δύσκολος Δρόμος»
Επομενο αρθρο
Αλλαγή σκοπού φιλανθρωπικού δείπνου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.