HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτους προορισμούς της γερμανικής Alltours και η Λευκάδα

Στους προορισμούς της γερμανικής Alltours και η Λευκάδα

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε ο αριθμός των τουριστών που μετέφερε σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς ο γερμανικός τουριστικός όμιλος Alltours. Τα κέρδη αυξήθηκαν κατά 10 %, ξεπερνώντας τα 40 εκ. ευρώ,με τον αριθμό των πελατών να αυξάνεται κατά 2,2 % στα 1,87 εκατομμύρια, αν και ο στόχος είχε τεθεί στα 1,9 εκ.

Ο αριθμός των τουριστών που μετέφερε στον δημοφιλέστερο προορισμό των πελατών του ομίλου, την Ισπανία, αυξήθηκε κατά 6 %. Στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό παρουσίασε μάλιστα διψήφιο ποσοστό αύξησης, φτάνοντας το 10%. Κάτω από τα επίπεδα της περσινής χρονιάς, αντίθετα, κινήθηκε η Τουρκία.

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για ελληνικά πακέτα διακοπών, ο όμιλος Alltours διευρύνει ακόμη περισσότερο την προσφορά του για το καλοκαίρι του 2016, προσφέροντας στους πελάτες του περισσότερα από 380 ξενοδοχεία (από 340) στις κατηγορίες 3 έως 5 αστέρων.

Η διεύρυνση της προσφοράς αφορά τους τρεις δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, δηλαδή την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω ενώ νέα προσφερόμενα ξενοδοχεία προστέθηκαν στη Χαλκιδική και την Πιερία. Στον νέο κατάλογο της Alltours προστέθηκαν όμως και δυο νέοι προορισμοί στο Ιόνιο, και συγκεκριμένα η Λευκάδα και η Ζάκυνθος.

«Η τάση για διακοπές στην Ελλάδα θα συνεχιστεί και το 2016, διότι η χώρα είναι ένας από τους ομορφότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, με ονειρικές παραλίες, πολύ καλή φιλοξενία και εξαιρετική ποιότητα στα ξενοδοχεία», δήλωσε ο επικεφαλής του ομίλου Βίλι Φερχούφεν.

Η Alltours προσφέρει τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα από το 1974. Πρώτος προορισμός στη χώρα ήταν η Μύκονος. Ο αριθμός των τουριστών που μεταφέρει ο όμιλος στην Ελλάδα αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο στόχος που έχει τεθεί για το 2016 είναι να σπάσει ο αριθμός των τουριστών που θα μεταφέρει στην Ελλάδα το φράγμα των 200.000.

Πηγή: Deutsche Welle

Προηγουμενο αρθρο
Φωτιά σε κότερο στα ανοιχτά του Μεγανησίου (ανανέωση)
Επομενο αρθρο
Κάποιες επισημάνσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.