HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣτο Δήμο Λευκάδας 270.000 ευρώ για την ανάπλαση χώρων μαζικού αθλητισμού

Στο Δήμο Λευκάδας 270.000 ευρώ για την ανάπλαση χώρων μαζικού αθλητισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 270.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Από την Κέρκυρα και το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Ιονίων Νήσων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την χρηματοδότηση του Δήμου Λευκάδας με το ποσό των 270.000 ευρώ για την ανάπλαση χώρων μαζικής άθλησης.

Έτσι όπως είχαμε υποσχεθεί και μετά από τις σημαντικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για την αδειοδότηση και τη λειτουργικότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και τις εργολαβίες που “τρέχουν” (Κλειστό Γυμναστήριο, Δημοτικό Στάδιο, γήπεδα Τσουκαλάδων – Σφακιωτών, κλπ), σειρά έχουν τώρα οι χώροι όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες συμπολίτες μας, είτε μαζικά μέσα από τα προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος Λευκάδας, είτε ατομικά.

Μετά από πολλά χρόνια δρομολογείται σήμερα η ολοκληρωμένη και απολύτως αναγκαία ανάπλασή τους.
Με το νέο προϋπολογισμό του 2018 και με ίδιους πόρους θα συνεχισθεί η προσπάθεια για την συντήρηση, βελτίωση και ασφαλή λειτουργία όλων των υπολοίπων αθλητικών εγκαταστάσεων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Είμαστε υπερήφανοι που δημιουργήσαμε ένα σινεφίλ κοινό...
Επομενο αρθρο
Αναμόρφωση του Νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.