HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 ο Φίλανδρος….

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 ο Φίλανδρος….

Με πέντε αθλητές θα παραστεί ο ΑΣΛ ΦΊΛΑΝΔΡΟΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, στην κατηγορία Κ16 που θα γίνει στην Πάτρα το ερχόμενο Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουλίου.

Η Σκεπετάρη Μαριλένα, ο Ζαβιτσάνος Στυλιανός και ο Κασουρίδης Παναγιώτης στον ακοντισμό ενώ η Κατηφόρη Ερμιόνη και η Λιβασόβα Βιολέττα θα συμμετάσχουν στο στο έξαθλο. Μετά από τους Διασυλλογικούς αγώνες στην κατηγορία Κ16 που έγιναν στα Γιάννενα η Σκεπετάρη Μαριλένα με βολή 30.16 μέτρα στο ακόντιο και ο Ζαβιτσάνος Στυλιανός με βολή 40.01 μέτρα κατέκτησαν την πρώτη θέση και ταυτόχρονα την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στο ίδιο αγώνισμα ο Κασουρίδης Παναγιώτης με βολή στα 29.71 μέτρα πήρε και αυτός την πρόκριση κατακτώντας την δεύτερη θέση. Η Σκεπετάρη Μαριλένα κατέκτησε την Τετάρτη θέση στην σφαιροβολία με βολή 9.04 μέτρα και είναι η πρώτη επιλαχουσα για συμμετοχή σε δεύτερο αγωνίσματα. Επίσης ο Ζαβιτσάνος Στυλιανός πήρε την δεύτερη θέση στην σφαιροβολία με βολή στα 10.71 μέτρα. Η Κατηφόρη Ερμιόνη και η Λιβασόβα Βιολέτα κατέκτησαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα στο άλμα εις μήκος και στα 200 μέτρα με εμπόδια δείχνοντας μια εξαιρετική παρουσία.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για την μεγαλύτερη κατηγορία που έγινε στα Γιάννενα στις 4 Ιούλιου η Σκεπετάρη Μαριλένα με βολή στα 30.68 μέτρα στο ακόντιο βελτίωσε το ρεκόρ της πήρε την πρώτη θέση και διεκδικεί την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στην Λάρισα και την έβδομη θέση στην Σφαιροβολία. Στους ίδιους αγώνες οι αθλήτριες Κατηφόρη Ερμιόνη και Λιβασόβα Βιολέττα έδειξαν έτοιμες για την συμμετοχή τους στο έξαθλο με την συμμετοχή τους στο μήκος και στα 200 μέτρα. Συγχαρητήρια επίσης στον Πέτρο Πανάκη και την Μαρία Βρεττού για την προσπάθεια τους στα διασυλλογικά πρωταθλήματα Κ16 και Κ18 αντίστοιχα στα αγωνίσματα του μήκους και των 150 μέτρων για τον Πέτρο και τα αγωνίσματα του μήκους και των 200 μέτρων για την Μαρία.

Καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου στη νέα τους προσπάθεια…

Προηγουμενο αρθρο
Και ο εφοπλιστής Νικόλαος Βερνίκος στη Βασιλική
Επομενο αρθρο
Ο Φίλιππος Σίδερης απ’ το Αθάνι για το νέο βιβλίο του Θοδωρή Γεωργάκη: «Τα που θυμάμαι μολογώ. Σεργιάνι στη Λευκάδα του χθες»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.