HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτο Πόρτο Κατσίκι ο καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας με την πολιτική ηγεσία της Λευκάδας

Στο Πόρτο Κατσίκι ο καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας με την πολιτική ηγεσία της Λευκάδας

Την παγκοσμίου φήμης παραλία, Πόρτο Κατσίκι, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμιος Λέκκας προσκεκλημένος του Παναγιώτη Γαζή, υπεύθυνου σε θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Λευκάδας, προκειμένου να έχει μια πρώτη εκτίμηση σχετικά με την επικινδυνότητα που υπάρχει για τους λουόμενους λόγω πιθανών κατολισθήσεων που μπορεί να προκληθούν. Στην αυτοψία που διενεργήθηκε εκτός των Παναγιώτη Γαζή και Ευθύμιου Λέκκα, ήταν παρόντες ο Βουλευτής Λευκάδας Σταύρος Γρηγόρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής, που είχε ανακοινώσει στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την επίσκεψη του καθηγητή, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Απολλωνίων και Ελλομένου Χρήστος Κατηφόρης και Γιώργος Φίλιππας αντίστοιχα.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ζητήσαμε από τον καθηγητή να μας πει τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στο Πόρτο Κατσίκι και να μας ενημερώσει για το πώς βλέπει τη σεισμική δραστηριότητα της Λευκάδας μετά το μεγάλο σεισμό του 2003

Κύριε Λέκκα, πως είδατε την περιοχή σχετικά με το πρόβλημα των κατολισθήσεων;

Μετά από μία προκαταρκτική συνεννόηση που κάναμε με τον κ. Γαζή, ο όποιος ήταν ο συνδετικός κρίκος, εξετάσαμε σήμερα την κατάσταση και την εικόνα που υπάρχει στο Πόρτο Κατσίκι με τον Δήμαρχο τον Βουλευτή τον Αντιπεριφερειάρχη και τους άλλους παράγοντες του νησιού. Στο Πόρτο Κατσίκι, είναι δεδομένο το θέμα των καταπτώσεων. Ήρθαμε σήμερα να κάνουμε μία πρώτη αυτοψία προκειμένου να δούμε ακριβώς τι περαιτέρω ενέργειες θα κάνουμε. Το πρόβλημα εδώ είναι ένα θέμα που αξίζει την προσοχή μας. Δεν είναι κυρίαρχο, δεν είναι πολύ σημαντικό και σοβαρό, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να γίνουν κάποιες δράσεις, προκειμένου να πάρουμε κάποια μέτρα και βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, ώστε να αποσοβήσουμε τον ενδεχόμενο κίνδυνο ο οποίος υπάρχει στην παραλία για το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι, η παραλία θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο;

Θα είναι ανοιχτή η παραλία, θα προσπαθήσουμε να είναι ανοιχτή, θα γίνουν κάποιες δράσεις μέχρι τότε. Θα υπάρχει μία πρόταση δικιά μου τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, αλλά ο κεντρικός στόχος και σκοπός είναι η παραλία να παραμείνει ανοιχτή, με κάποιες βέβαια προφυλάξεις, μέχρις ότου να δούμε τι θα γίνει σε οριστικό επίπεδο.

Τι άμεσες παρεμβάσεις θα μπορούσαν να γίνουν;

Στις άμεσες ενέργειες, θα μπορούσε να γίνει σηματοδότηση της περιοχής, διαχωρισμός της παραλίας σε επιμέρους τμήματα, όπου αλλού θα επιτρέπεται η πρόσβαση και αλλού θα επισημαίνεται ο κίνδυνος.

Πως βλέπετε τη σεισμική δραστηριότητα στη Λευκάδα μετά το 2003 που έκανε το μεγάλο σεισμό;

Η περίοδος επανάληψης τέτοιων σεισμών στη Λευκάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη, της τάξεως των 60-70 χρόνων κατά μέσο όρο. Ο χρόνος που πέρασε δεν είναι πολύ μεγάλος για να πούμε ότι περιμένουμε έναν σεισμό άμεσα. Αυτή η θέση ενισχύεται και από το γεγονός ότι είχαμε και τον περσινό σεισμό στην Κεφαλονιά που ήτανε περίπου σαν το σεισμό της Λευκάδας, δηλαδή στο ίδιο ρήγμα, στην ίδια τεκτονική δομή. Οπότε έχοντας και το σεισμό της Λευκάδας, έχουμε περαιτέρω εκτόνωση των δυνάμεων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Συνεπώς για έναν μεγάλο σεισμό, μάλλον οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ μικρές. Τώρα για σεισμούς της τάξεως των 3 έως 5 ρίχτερ, μέχρι 5μισι , δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, γιατί ο δομημένος ιστός είναι πάρα πολύ ανθεκτικός. Οι δομές, δηλαδή και οι υποδομές έχουν δοκιμαστεί σε πολύ μεγαλύτερους σεισμούς και έχουν ανταπεξέλθει.

Σας ευχαριστούμε

Πηγή: www.lefkadanews.com

Προηγουμενο αρθρο
Η συζήτηση για το τουριστικό περίπτερο στο Δημοτικό Συμβούλιο
Επομενο αρθρο
Πηγαδισάνοι 1961

11 Σχόλια

  1. μακης μελας
    6 Απριλίου 2015 at 01:29 — Απάντηση

    Κυρια η Διδα Μαρια , μπορεις να προσπερνάς αδιαφορα τις αναρτησεις με την υπογραφη μου λογω μεγαλου κειμενου , αλλωστε στο κ Κατωποδη που εχει σχεση με την περιοχη κυριως απαντησα , που εγραψε πως δεν υπηρξε τετοιο ενδιαφερον από τις προηγουμενες αρχες , η πως πιθανον υπηρξε αλλα αυτά ανηκουν στη σφαιρα της πολιτικης διαχειρησης !!! Μαλλον πιστευες κι εσυ ότι δεν είχαμε κανει καμμια ενεργεια με καθητητες με γεωλόγους με μελετητες με ΙΓΜΕ κλπ οι προηγούμενοι , και σου ηρθε λιγο αναποδη η πληροφορηση……Χρονια Πολλα και Καλο Πασχα μακης μελας 6 απριλιου 2015

  2. Μαρια Σ.
    5 Απριλίου 2015 at 17:52 — Απάντηση

    Ωχ βρε Μακη με τις πολυλογιες και τις αιτιασεις σου..Νισαφι πια!!

  3. μακης μελας
    3 Απριλίου 2015 at 04:15 — Απάντηση

    Για οποιους δεν γνωριζουν , γιατι δεν διαβασαν , δεν ακουσαν , δεν ειδαν, ..κλπ ….δεν …δεν… [ για να μην γυριζουμε στους προηγουμενους αιωνες ] , τα τελευταια χρονια στο πορτο κατσικι ,”επεσε” το μεσαιο τμημα την ανοιξη του 1999…και ηταν αρκετα μεγαλο τμημα αν καποιος δει φωτογραφιες επισκεπτων η αφισσες της παλιας Νομ Αυτοδιοίκησης . Τοτε εκει μπροστα από τη παραλια ψαρευαν βασιλικιωτες ψαραδες που μετεφεραν και τις πρωτες εντυπώσεις…Την επομενη μερα ο συνεργάτης του καναλιου MEGA βασιλικιωτης Γιωργος Πολιτης εδωσε στο καναλι βιντεο της κατάπτωσης [ που τραβηξε ο συνεργάτης του από τη κονταραινα Μ .Π.] κι αρχισε η κινδυνολογια…Με πρωτοβουλια του Δημου Απολλώνιων και της Νομ Αυτοδιοίκησης εγιναν επισκεψεις υπευθυνων γεωλογων ,ΙΓΜΕ Πασκος κ.α. συνταχθηκαν εκθεσεις αυτοψιας ,μελετες για παρεμβασεις κλπ…δωθηκαν και στοιχεια στα ΜΜΕ για αυτό το φυσικο φαινομενο των καταπτώσεων η κατακρημνησεων , υπηρξε καθησυχασμος με δηλωσεις και συνεντεύξεις και ακολουθησαν συσκέψεις διαφορων φορεων..Η Λιμενικη Αρχη ειχε την αποψη να κλεισει η παραλια λογω των προβληματων , η ενωση ξενοδόχων αντιδρουσε και εβαζε στο τραπεζι πως παμε σε ολες τις διεθνεις εκθεσεις τουρισμου με την αφισσα της παραλιας σαν συγκριτικο πλεονεκτημα του νησιου, η ομοσπονδια των ενοικ δωματιων ελεγε τα δικα της , ‘”ολοι θελουν να πανε στο πορτο κατσικι ” ,οι ντοπιοι επαγγελματιες υπερασπιζαν τα συμφεροντα τους …μυλος..Η αποψη της Λιμενικης Αρχης “αν επεφτε το τμημα αυτό του πρανους το καλακαιρι θα είχαμε δεκάδες θυματα…εμεις δεν παμε φυλακη , εσεις μπορει να θελετε δημοφιλια κλπ ” , οδηγησε στην πρωτη τοποθετηση πινακιδων πληροφοριακων και κινδυνου που φροντισαν οι ενδιαφερόμενοι να εξαφανιστουν μεσα σε λιγες μερες….Απ οσα επρεπε , η αποφορτηση του πρανους στην συμβολή βοσκοτοπου και βραχου δεν εγινε , η ροη των νερων της βροχης δεν ανακοπηκε , το τμημα που επρεπε να κατακρημνηστει δεν κατακρημνηστηκε , ο καθαρισμος της παραλιας από τα βραχια που ειχαν πεσει για να μην διαφοροποιείται ο τρικυμισμος και διαβρωνει τη βαση δεν προχωρησε κ.α. πολλα…Ακολουθησε ο σεισμος του 2003…και το βιντεακι των επισκεπτων με τις καταπτώσεις και την σκονη , που μαλλον το πουλησαν στα καναλια..και παλι τα ιδια. Ξανα επισκεψεις καθηγητών Κουκη Μακροπουλου κα , ξανα συσκεψεις με ΙΓΜΕ , ΙΤΣΑΚ, κα ξανα πινακιδες που ξανα εγιναν αφαντες . Ξανα τωρα νεες προτασεις για μεγαλυτερη ασφαλεια αλλα ακριβότερες , η επικαιροποιημενες οι παλιες όμως παλι καναμε μια τρυπα στο νερο. Αυτά προς το παρον , και δεν υπαρχει πρωτη φορα…γιατι όταν τα υδατοπερατα ασβεστολιθικα πετρωματα , η τωρα η σ ένα χρονο η σε χιλιαδες χρονια ωριμασουν , η ιστορια θα επαναληφθεί σαν τραγωδια. …..
    μακης μελας 3 απριλιου 2014..

  4. Γιάννης Κατωπόδης
    2 Απριλίου 2015 at 15:40 — Απάντηση

    κ. Παρατηρητή, πιθανα να έχει ξαναγίνει αυτή η διαδικασία που λετε και από άλλες αρχές στο παρελθόν και να μην την γνωρίζουμε (αυτά ανήκουν στη σφαίρα της πολιτικής διαχείρισης) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως εσεις που αμβισβητείτε τα όσα ο κ Λέκκας ισχυρίζετε, πως φτάσατε στο συμέρασμα ότι το ΠΚ θα φτάσει στον Αι Νικόλα; Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι το πόρτο κατσίκι δεν είναι επισκέψιμο όπως λες, απορώ με τα λογικά σου άλματα. Στο ξαναλέω ότι σχεδόν κάθε μέρα είμαι εκεί το καλοκαίρι και δεν έχω νιώσει ίχνος φόβου. Η γυναίκα μου όμως φοβάται. Ακόμη και όταν υπήρχε μια πινακίδα από το Δήμο Απολλωνίων ότι επισκεπτόμαστε τη παραλία με δική μας ευθύνη δεν είδα πολύ κόσμο να την λαμβάνει υπόψιν της. Μια γυναίκα κέρδισε ένα δικαστήριο από μια πέτρα που της έπεσε στο κεφάλι και από τότε ανέκυψε πρόβλημα με τις αποζημιώσεις και τις ευθύνες. Το πόρτο κατσίκι είναι μνημείο της φύσης και το γνωρίζουν σε όλο το κόσμο, άρα η επισκεψιμότητά του δεν επηρεάζεται από μια συνέντευξη σε ένα τοπικό μέσο, ούτε από μια πέτρα που θα πέσει. Αυτό που έχει αξία όμως είναι η ανθρώπινη ζωή και η προστασία της και αυτό ωφείλει να το υπερασπίσει ο κάθε εκλεγμένος από όποια παράταξη και να προέρχεται και ας αφορά ένα μόνο άνθρωπο. Γι αυτό ζητάμε τη γνώμη των επιστημόνων.
    Όσο για τον ενεργό πράγματι έχω κάνει κριτική στη δημοτική αρχή για πολύ σοβαρό όμως θέμα αλλά εκτιμώ ότι είναι νέα ακόμη (τώρα μαθαίνει) και ότι πρέπει να στηριχθεί για να παράγει έργο. Αυτό θα ήταν και το καλύτερο και για την αντιπολίτευση και για το νησί μας

  5. ενεργός
    30 Μαρτίου 2015 at 21:39 — Απάντηση

    Κύριε Κατωπόδη. Νομίζω ότι σε μια σας πρόταση περιγράφεται ακριβώς το ανεπαρκές προφίλ της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Από την αρχή της θητείας της ακούμε συνέχεια το “για πρώτη φορά”.
    -Για πρώτη φορά έφεραν κανονισμό κοινοχρήστων
    -Για πρώτη φορά έφεραν κανονισμό υπαίθριας διαφήμισης
    -Για πρώτη φορά τόλμησαν να σπάσουν το κατεστημένο στην παραλία της Βασιλικής και Πόντης
    -Για πρώτη φορά έδειξαν ενδιαφέρον για το πρόβλημα στο Π.Κ.
    -Για πρώτη φορά Δημοτική Αρχή αντίθετη στις απευθείας αναθέσεις.
    -Για πρώτη φορά Δημοτική Αρχή ενάντια στα κατεστημένα εργολαβικά συμφέροντα του τόπου
    -Προεκλογικά για πρώτη φορά Δημοτική Αρχή που θα συμμόρφωνε τη Σικελιανου και τη Γολέμη και θα έσπαγε αυγά
    -Για πρώτη φορά Νέα Δημοτική Αρχή που θα έκανε απολογισμό των παραληφθέντων από την προηγούμενη
    -Για πρώτη φορά Δημοκρατική Αρχή με διαβουλέυσεις, ευρύτερες συνεναίσεις, συνεργασίες με θεσμούς.
    -Για πρώτη φορά Δημοτική Αρχή που θα κοίταζε την ουσία και όχι τη βιτρίνα (και προσέλαβε δημοσιογράφο….. διώχνοντας ουσιαστικά άλλον που ήδη είχε ως δημοτικό σύμβουλο συμπολίτευσης)
    -Για πρώτη φορά θα ενημέρωνε και θα συζήταγε και μετά θα εκτελούσε έστω και πλημελώς κανονισμούς.

    Μέχρι στιγμής κανένα μα κανένα από τα παραπάνω δεν έχει εφαρμόσει. Είτε καθόλου ή πλημμελώς ή ανεπαρκώς.
    Τα περισσότερα που λέει και κάνει είτε είναι για τη βιτρίνα και το δήθεν ή λόγω ανεπάρκειας ή λόγω απλά έλειψης βούλησης.
    Και δυστυχώς πολλά είναι από άγνοια. Καταφέρνει χωρίς καν να έχει πρόθεση να δημιουργεί αστοχίες λόγω ασχετοσύνης και ισχυρογνωμοσύνης.

    Από τα παραπάνω “για πρώτη φορά” δεν θα κάνουν τίποτα απόλύτως ή όσα κάνουν τα κάνου λάθος. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε. Σε λίγο καιρό θα κουραστούν και οι ίδιοι. Σε λίγο θα καταστούν επικίνδυνοι. Δυστυχώς είναι για 5 χρόνια. Η ιδεοληψία τους είναι τροχοπέδη για τον τόπο.

    Θα τα ανακατέψουν όλα και δεν θα ολοκληρώσουν τίποτα.
    Παρά με την κάθε δηθενιά και λαϊκίστικη “πρώτη φορά” βγαίνουν να το διατυμπανίζουν και να προκαλούν την επιβεβαίωση με το ερώτημα “λοιπόν?”
    Κάποιοι τσιμπούν. Και αυτοί όμως θα καταλάβουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός κάποια στιγμή.

    Μα δελτία τύπου για αυτοψίες στον Αγιο Νικήτα και το Πόρτο Κατσίκι?
    Που είναι η αυτοψία για τα απαράδεκτα στην παραλία Λυγιάς και στη Βασιλική??

    Σας παρακαλώ βγείτε όλοι και περπατήστε τον τόπο μας και δείτε τι επικρατεί. Ψαχτείτε στο διαδίκτυο, Συγκρίνετε με άλλα μέρη αντάξια της Λευκάδας.

    Για πρώτη φορά βλέποντας και κάνοντας.
    Για πρώτη φορά τσαπατσουλιά
    Για πρώτη φορά ανεπάρκεια
    Για πρώτη φορά ξερολισμός
    Για πρώτη φορά ιδεοληψία

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ……

  6. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    30 Μαρτίου 2015 at 18:00 — Απάντηση

    Kύριε Κατωπόδη, μάλον δεν γνωρίζετε, η δεν φροντίσατε να μάθετε ότι, και κατά το παρελθόν, προηγούμενες αρχές αυτού του νησιού πήγαν με ειδικούς στο Π Κ, αλλά χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, διαχειρίστηκαν το θέμα με απόλυτη εχεμύθεια και σοβαρότητα. Αυτή η γεωλογική διεργασία, που λαμβάνει χώρα επί χιλιετίες, είναι που δημιούργησε το ΠΚ και θα σταματήσει μόλις φτάσει το ΠΚ πίσω στον Αϊ Νικόλα στη Νηρά!!! Επομένως, μάλλον, δεν μας διαφωτίζουν περισσότερο οι ειδικοί. Όλοι γνωρίζουμε τη σαθρότητα του εδάφους εκεί και ότι το αμμοχάλικο είναι σχεδόν υδαρές. Άρα, ούτε ο Λέκας μπορεί να προβλέψει αν και πότε θα πέσει, αυτό είναι δουλειά της ίδιας της φύσης και μόνο Με την λογική, ως εκ τούτου τη δική σου και των…ντελάλήδων ποτέ των ποτών δεν έπρεπε να είναι επισκέψιμο το ΠΚ. Πρακτικά μέτρα χρειάζονται, που μπορεί να τα υποδείξει και μικρό παιδί, δεν χρειάζονται παράτες. Και κάτι άλλο. Για τραβάτε στη Ζάκυνθο, όπου το Ναυάγιο είναι σμικρογραφία του ΠΚ και ακριβώς φετοποιείται, όπως το ΠΚ. Ακούσατε ποτέ οι Ζακύνθιοι να βγάλουν τη ντουντούκα και να δυσφημήσουν το μοναδικό τους προϊόν?

    και μικρό παιδί, δεν είναι ανάγκη να τα υποδείξει κανείς επιστήμονας…

  7. Γιάννης Κατωπόδης
    30 Μαρτίου 2015 at 16:02 — Απάντηση

    Δηλαδή είναι κακό που προσκλήθηκε ένας επιστήμονας και τον ακολούθησαν επι τόπου οι αρχές για να διαπιστώσουν αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα για τους λουόμενους και τους επισκέπτες μετά από το σχετικό θόρυβο που έχει γίνει με το θέμα τελευταία; Και από πότε είναι αρνητικό να μαθαίνουμε από τους ειδικούς επιστήμονες την εκτίμησή τους , τουλάχιστον για κάποιους από εμάς που επισκεπτόμαστε σχεδόν καθημερινα το καλοκαίρι τη παραλία αυτή; Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο ενδιαφέρον από τις αρχές για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αν δεν αντιμετωπιστεί με προσοχή και όπως πρέπει, πιθανά να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε. Ευτυχώς σε κάθε περίπτωση ο κ. Λέκκας τοποθέτησε μας καθυσήχασε.

  8. anwnimos
    30 Μαρτίου 2015 at 10:02 — Απάντηση

    Αδιάβαστε το 3 στους 3 θέλει διόρθωση. Νομίζω ότι ήταν ο δήμαρχος, ο αντιπερ/χης και ένας ταπεινός περιφερειακός σύμβουλος. Παίζει να πήγε με το μηχανάκι και χωρίς κράνος. Κατά τα άλλα η υποψήφια έκανε καλό ρεπορτάζ…….
    Για να δεις ότι το να κάνουμε ντόρο και πασαλήματα είναι η τακτική τους. Το ρεπορτάζ έχει φωτό από το επιτελείο και καμία κοντινή από το πρόβλημα. Μόνο μια μακρινή. Το προστατεύουν δηλαδή να μην κάνουν κακό κατά τα άλλα στην προβολή της παραλίας. Βγήκε δελτίο τύπου με τις φωτο τους και κάποιες αόριστες εκτιμήσεις. Πρώτον για να δείξουν ότι είναι κοντά στο πρόβλημα και υπάρχει συνεννόηση και συντονισμός των διαφόρων αρχών (δήμος, περιφέρεια, βουλευτής), και δεύτερον και το πιο επίφοβο, νομίζω ότι το πόρισμα θα είναι άσχημο για το πόρτο κατσίκι και θα πουν να εμείς πήγαμε από νωρίς εκεί με κλιμάκια κτλ και προσπαθήσαμε και κάναμε και ράναμε αλλά δυστυχως….
    Το συντονισμό βέβαια και τη συνεννόηση δεν τα είδαμε στο νοσοκομείο.
    Πάλι καλά που στο δελτίο τύπου η κομματικός υπάλληλος δεν έβαλε και ένα από τα κλασικά αντιπολιτευτικά λογίδρια για τις πρώην κυβερνήσεις και τις μνημονιακές πολιτικές κ.τ.λ. ότι φταίνε για το πρόβλημα στο Πόρτο Κατσίκι.
    Ο βουλευτής πάντως σε επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα πάει να ζητήσει ρέστα από κάποιο περιφερειακό σύμβουλο αν πει κάτι για το νοσοκομείο και επίσης από κάποιον του ιατρικού συλλόγου και πάει λέγοντας.
    Γιατί άραγε σε αυτό το κλιμάκιο δεν ήταν και κτηματική υπηρεσία???

  9. ΔΗΜΟΤΗΣ
    30 Μαρτίου 2015 at 07:55 — Απάντηση

    Γιατί δεν καλέσατε και το CNN? Μα ντιπ για δέσιμο είστε? Νομίζετε ότι τα αυγά βάφονται με…ας μη το πώ! Μωρέ τι είναι τουτοι που βγάλαμε για να μας κυβερνήσουν! Δώστους μικρόφωνο, TV και πάρλα και πάρτους την ψυχή. Αν κύριοι η περιοχή δεν προκαλεί κανένα κίνδυνο, άντε τώρα με τα ταρατατζούμ τα δικά σας να πείσετε τον κόσμο ότι δεν υπάρχει κίνδυνος! Αν πάλι υπάρχει κίνδυνος, ας το ανακοινώνατε όταν αυτό θα επιβεβαιωθήί, για να μη κινδυνεύση ο κόσμος. Είναι τόσο απλό!

  10. Αδιαβαστος
    29 Μαρτίου 2015 at 21:46 — Απάντηση

    Εξαιρετικη η επισημανση του προηγουμενου σχολιου!! Πηγαν ΟΛΟΙ,τα ειπα ΟΛΑ,να το κανουν οι διαφοροι τυποι του τυπου.. τουμπανο και μετα θα τραβαμε τα μαλλια μας. Παντως οι 3 στους 3!!(βουλευτης,δημαρχος,περ/ρχης) θα εχουν ετουτη τη βδομαδα να πουναι οτι μπορει να πεθαινεις για μια νοσοκομειακη εξεταση αλλα βρε αδελφε πηγαμε στο πορτο κατσικι!! Κατι ειναι κι αυτο. Θα εχουν να γραφουν δελτια τυπου οι κομματικοι υπαλληλοι. Η κανω λαθος?? Η υποψηφια,βρηκε θεση να κανει δελτια και ..αλλες δουλιες,οπως ειπε ευστοχα κι ο κ.δημαρχος μας!!

  11. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    29 Μαρτίου 2015 at 20:41 — Απάντηση

    Κακώς, έπρεπε να πάει και η …Φιλαρμονική να παιανίζει, να το μάθουν καλύτερα στον κόσμο, πως το Πόρτο Κατσίκι είναι επικίνδυνο!!! Και στο παρελθόν άλλες αρχές του τόπου είχαν πάει ειδικούς στο Π.Κ, να ελέγξουν την κατάσταση, αλλά το έκαναν με απόλυτη μυστικότητα, προστατεύοντας το μοναδικό Λευκαδίτικο προϊόν. Αυτοί οι κύριοι, αφού δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα το σπουδαίο, είπαν να κάνουν ντόρο και να παίξουν με το Π.Κ…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.