HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΣτο Σπανοχώρι και όχι μόνο, οι χθεσινές καταστροφές από τα ανεπιτήρητα βοοειδή

Στο Σπανοχώρι και όχι μόνο, οι χθεσινές καταστροφές από τα ανεπιτήρητα βοοειδή

Χτες το βράδυ τα ανεπιτήρητα βοοειδή κατέστρεψαν τον κήπο αναγνώστη μας στο Σπανοχώρι. Έφτασαν μάλιστα μέχρι την πόρτα του σπιτιού του, η οποία ευτυχώς γλίτωσε το κακό.

Τραβούσε τα μαλλιά του ο άνθρωπος σήμερα το πρωί από το κακό που τον βρήκε. Ο Κώστας δεν είναι ντόπιος. Επέλεξε το νησί μας για να ζήσει κι αυτό τον ανταμείβει… ανάλογα.

Οι ζημίες από τα βοοειδή δεν ήταν το «βιός» του. Ήταν όμως κάτι εξίσου σημαντικό. Ήταν ο κόπος και η προσπάθεια του να καλλιεργήσει τον κήπο του και να απολαύσει τους καρπούς του. Αυτό του κατέστρεψαν και όχι για πρώτη φορά. Ήταν επίσης ένα χαστούκι και ένα μήνυμα, πως στη Λευκάδα δεν ορίζεις την περιουσία σου. Αισθάνεσαι πως είσαι μόνος και ανυπεράσπιστος.
(Ο σεβασμός και η προστασία της ιδιοκτησίας θεωρούνται από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του δυτικού πολιτισμού)

Το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα μοσχάρια είναι μια χάσκουσα πληγή για το νησί. Είναι ο φόβος και ο τρόμος και σε όσους κινούνται την νύχτα με αυτοκίνητα στο επαρχιακό δίκτυο, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτούν μπροστά τους…

Προηγουμενο αρθρο
«Απόψε κλαίει ο ουρανός» -Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος
Επομενο αρθρο
Διάσωση μικρού παιδιού από ferry boat ανοικτά της παραλίας του Αντιρρίου

1 Σχόλιο

  1. Ξενοφών Μικρώνης
    24 Αυγούστου 2020 at 23:11 — Απάντηση

    είπαμε ! Στου κουφού την πόρτα κλπ κλπ …

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.