HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣτυλιανός Ρόκκος: Αποθέωση υποκρισίας της παράταξης του κ. Δρακονταειδή οι αιτιάσεις για κατάλυσης της δημοκρατικής διαδικασίας στο ΔΣ

Στυλιανός Ρόκκος: Αποθέωση υποκρισίας της παράταξης του κ. Δρακονταειδή οι αιτιάσεις για κατάλυσης της δημοκρατικής διαδικασίας στο ΔΣ

Λευκάδα, 5 Αυγούστου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την αποφυγή παρερμηνειών και λανθασμένων εντυπώσεων, σας γνωρίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης λάβαμε όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των εργαζομένων του Δήμου όσο και των αιρετών. Υιοθετήσαμε όλες τις πιθανές εκ του νόμου δυνατότητες για την λειτουργία των συλλογικών μας οργάνων όπως δια περιφοράς συνεδριάσεις, με τηλεδιάσκεψη και κεκλεισμένων των θυρών.

Αποθέωση λοιπόν της υποκρισίας εκ μέρους της παράταξης του πρώην Δημάρχου κ. Δρακονταειδή για μεθόδευση κατάλυσης της δημοκρατικής διαδικασίας της συζήτησης και λήψης αποφάσεων και η ύψωση επαναστατικών λαβάρων κατά των συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη όταν μάλιστα οι δείκτες της πανδημίας έχουν ανιούσα πορεία.

Λες και η διαδικασία μέσω τηλεδιάσκεψης υποκρύπτει κάτι. Λες και η αποφυγή του συγχρωτισμού είναι κολάσιμη πράξη.

Τέλος σας επισυνάπτουμε το υπ΄αριθ. πρωτ.: 2620_2020/03-08-2020 έγγραφο της ΚΕΔΕ ΕΔΩ.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Στυλιανός Ρόκκος

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπή υδροδότησης στη Λευκάδα αύριο Πέμπτη, 6 Αυγούστου
Επομενο αρθρο
(9) πρόστιμα επιβλήθηκαν χτες στα Ιόνια Νησιά για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης

1 Σχόλιο

  1. Ηλίας Κοντογιώργης
    5 Αυγούστου 2020 at 23:50 — Απάντηση

    Θα μπορούσε ωστόσο να τοποθετηθούν προστατευτικά πλέξι γκλας ανάμεσα από τους συμβούλους και το κοινό θα μπορούσε να παρακολουθεί τη συνεδρίαση από τον έξω χώρο μέσω σχετικής οθόνης φορώντας τις μάσκες τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.