HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαίρουν τον Τηλυκράτη

Συγχαίρουν τον Τηλυκράτη

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λευκάδας συγχαίρει θερμά τον Α.Ο. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε στη Διοίκηση, στους προπονητές και στους παίκτες του ιστορικού αθλητικού αυτού σωματείου να συνεχιστεί η επιτυχία στα μπαράζ και να κερδίσουν την άνοδο τους στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Καλή συνεχεία και πάντα επιτυχίες.

Επιμελητήριο Λευκάδας

Συγχαρητήρια επιστολή Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη για την επιτυχία του Τηλυκράτη

Κύριε Πρόεδρε,

Εκφράζω, τα θερμά συγχαρητήριά μου, προς εσάς και προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου «ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ», όπως και στον Προπονητή και τους παίκτες και όχι λιγότερο σε όσους βοήθησαν και βοηθούν την Ιστορική Ομάδα να φθάσει Πρωταθλητής στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η επιτυχία αυτή είναι Ιστορική και είναι δουλειά των τελευταίων ετών!
Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω το τελευταίο παιχνίδι και διαπίστωσα την άρτια τεχνική και το καλό πνεύμα της ομάδας.
Παράλληλα, εύχομαι, ο Όμιλος στη συνέχεια, να πετύχει το μεγάλο στόχο του, που είναι η άνοδος της Ομάδας στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Να είστε βέβαιος, ότι η κοινωνία της Λευκάδος και οι απανταχού Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες σας χρωστούν ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη προβολή που κάνατε σ’ αυτόν το τόπο!

Κύριε Πρόεδρε, είμαι κοντά σας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς και αγάπη.
Δρ. Ξενοφών Βεργίνης

ΠΡΟΣ :ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το ΔΣ του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «Ορφεύς 1937»

εκφράζει τα ολόθερμα του συγχαρητήρια στη ιστορική ομάδα του Νησιού μας για την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια στο όμιλό της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου, επισφραγίζοντας έτσι μία εξαιρετική πορεία.

Τις θερμότερες ευχές μας για άνοδο της ομάδας στην Β΄ Εθνική.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                            ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας για την ιστορική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που μας έκανε να νοιώσουμε υπερήφανοι ως Λευκαδίτες.

Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κάνουν πράξη έναν στόχο που απαιτούσε υπομονή, επιμονή και πάθος, με τη στήριξη των φιλάθλων που πιστεύουν και στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα.

Εύχομαι οι καλές επιδόσεις του Τηλυκράτη να συνεχιστούν και στον αγώνα μπαράζ, και η ομάδα μας να σφραγίσει την καλή της πορεία με την άνοδό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία.».

Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει ολόθερμα τον Τηλυκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ομίλου του στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου. Ακόμα μια μεγάλη διάκριση της Λευκάδας σε συλλογικό επίπεδο και η μεγαλύτερη στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε στους παίκτες της ομάδας μας, στους προπονητές και τη διοίκηση την υλοποίηση του νέου στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία.
Όλη η Λευκάδα είναι στο πλευρό της ομάδας και θα συμβάλλει στην υλοποίηση του ονείρου. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Η οικογένεια του Πανλευκάδιου συγχαίρει τον Τηλυκράτη για την μεγάλη του επιτυχία.
Ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Τέλος ευχόμαστε να κατακτήσει και τον επόμενο του στόχο, την άνοδο του στη Β Εθνική.

Η Νίκη Λευκάδας συγχαίρει τον Τηλυκράτη

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας συγχαίρει τον Α.Ο. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας για την ιστορική επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Ποδοσφαίρου.

Πλέον ένα όνειρο πολλών γενεών Λευκαδιτών, αυτό της ανόδου στην Β’ Εθνική είναι πολύ κοντά και η οικογένεια της Νίκης Λευκάδας εύχεται ολόψυχα στον Τηλυκράτη να το κάνει πραγματικότητα!

O ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ, ο προπονητής, η ποδοσφαιρική ομάδα και όλη η αθλητική κοινωνία των Σφακιωτών, συγχαίρει θερμά την ομάδα του νησιού μας, τον ιστορικό Τηλυκράτη, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον όμιλό του της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και του εύχεται ολόψυχα να τερματίσει το ίδιο πρωτοπόρος και στους αγώνες της τελικής κατάταξης, που θα δώσει, ώστε, όλη η Λευκάδα μαζί, να ζήσει το όνειρο της ανόδου στην Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμάτων
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.