HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα βουλευτή

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα βουλευτή

Συγχαρητήρια επιστολή

Μετά τ’ αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, θα θέλαμε να συγχαρούμε το νεοεκλεγέντα Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά και να του ευχηθούμε εγκάρδια να έχει μια καλή και γόνιμη θητεία στη Βουλή. Τόσο για τη χώρα μας στις δύσκολες εποχές που περνάει, όσο και για την ιδιαίτερη κοινή μας πατρίδα και γενέτειρά μας, τη Λευκάδα.

Ο Θανάσης, κέρδισε με το σπαθί του την εκπροσώπηση της Λευκάδας στο εθνικό μας κοινοβούλιο. Χωρίς μηχανισμούς, χωρίς καμία εξάρτηση και σχέσεις διαπλοκής.
Με αξιοσημείωτη πορεία και προσφορά στα κοινά μας δρώμενα, με πίστη και αρχές.

Είμαστε σίγουροι πως θα στηρίξει ολόκληρο το Νομό και κυρίως τις περιοχές που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, όπως είναι τα μικρά νησιά μας, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της γενέτειράς του που – αν και εξακολουθεί να τραβά το «άρμα» του τουρισμού μας – στην ουσία είναι εγκαταλελειμμένη στη τύχη της.

Με εκτίμηση,

Πάνος Γαζής & Ηλίας Κοντογεώργης
Δημοτικοί Σύμβουλοι

Προηγουμενο αρθρο
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για τα αποτελέσματα των εκλογών
Επομενο αρθρο
Σαν την δαντέλα στο γιακά, σαν το σειρήτι στο βελούδινο φουστάνι!!!

1 Σχόλιο

  1. βαλεντινα
    22 Σεπτεμβρίου 2015 at 22:20 — Απάντηση

    ειδικα απο αρχες .μολις βγηκε βουλευτης πηραν τα μυαλα του αερα δεν εδωσε σε τοπικο ραδιοφωνικο σταθμο δηλωση που του ζητηθηκε.ξεχωρισε αποτην αρχη την σταση του

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.