HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας από βουλευτή και αντιπεριφερειάρχη

Συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας από βουλευτή και αντιπεριφερειάρχη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ
ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 3ης ΘΕΣΗΣ
ΣΤΟ FINAL FOUR ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ EΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα 27 Μαρτίου 2017
«Θερμά συγχαρητήρια στη ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Final Four του Κυπέλου καλαθοσφαίρισης γυναικών Ελλάδας.
Η κατάκτησή σας μας γεμίζει ελπίδα, χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον αποδεικνύοντας πως όλοι οι στόχοι κατακτώνται μέσα από σκληρή δουλειά, ομαδικό πνεύμα και επιμονή.
Αγωνιστήκατε με δύναμη ψυχής και αξιοπρέπεια δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, απέναντι σε μεγάλες και έμπειρες ομάδες, φέρνοντας μια μεγάλη διάκριση στη Λευκάδα, που σας στέφει πρωταθλήτριες στις καρδιές όλων των Λευκαδίων.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, σε όλους τους αφανείς συντελεστές αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία.

Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη, καλή συνέχεια, πάντα διακρίσεις και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 3ης θέσης στο 18ο FINAL-FOUR του Κυπέλλου Γυναικών! Τα κορίτσια μας είχαν ήδη γράψει ιστορία με την πρώτη τους συμμετοχή σε μια διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς, όμως η νίκη τους στον μικρό τελικό και η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου κάνουν όλους τους Λευκαδίτες διπλά υπερήφανους!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου, τους προπονητές και τη διοίκηση του σωματείου για την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα και η οποία έχει τοποθετήσει για τα καλά την ΝΙΚΗ ψηλά στο χάρτη του Γυναικείου Μπάσκετ.
Η επιτυχία σας αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και κάθε χρονιά να βάζετε υψηλότερους στόχους και να τους ξεπερνάτε! Συγχαρητήρια και πάντα νίκες!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Ενωτικής Συνεργασίας Μηχανικών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα 27/03/2017 έως 31/03/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.