HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια στον Πανλευκάδιο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Συγχαρητήρια στον Πανλευκάδιο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας συγχαίρει και δημοσίως τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ Α.Σ-Κ για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου. Είναι μια ακόμα τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της Λευκάδας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγαλειώδους πορείας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθήνα 3 Απριλίου 2017

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Λευκάδα πανηγυρίζει μια νέα αθλητική επιτυχία.
Η άνοδος του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση του νησιού μας στον αθλητικό χάρτη.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ για την επιτυχία του, η οποία δεν αποτελεί μόνο μια μεγάλη κατάκτηση αλλά και την επιβράβευση της υπομονής και επιμονής με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ως αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα.
Εύχομαι από καρδιάς ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ –όπως έκανε πάντα- να συνεχίσει να προάγει και να διδάσκει στους νέους μας το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στους διοικούντες και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει όλους τους Λευκαδίτες υπερήφανους.
Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ συγχαίρουν τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ Α.Σ.-Κ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας και την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική. Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στη συνέχεια!

Το ΔΣ του ΕΑΣ Οδυσσέα Νυδριού, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ Α.Σ.-Κ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας και την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια!

Το ΔΣ
ΕΑΣ Οδυσσέας Νυδριού

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τηλυκράτη Λευκάδας συγχαίρει θερμά το Α.Σ.Κ. Πανλευκάδιου για την επιτυχημένη πορεία του στο τοπικό πρωτάθλημα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της ανόδου του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το Δ.Σ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα ιστοσελίδων και λευκαδίτικων εφημερίδων την άνοδο της ομάδας του νησιού, ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ, στα σαλόνια της τρίτης εθνικής κατηγορίας.
Η πρόοδος της Ομάδας ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της καλής διοίκησης του Σωματείου, του αγωνιστικού αθλητικού πνεύματος που ενέπνεε τους παίκτες και της άριστης διαχείρισης των παικτών από τον προπονητή τους.
Δεχθείτε όλοι ανεξαιρέτως τα ειλικρινή συγχαρητήρια της ΕΛΜ και τις ευχές για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες , τον προπονητή και την Διοίκηση της ομάδας του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ ΑΣ-Κ γιατί με τις προσπάθειες όλων σας η Ομάδα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η επιτυχία σας , έχει γεμίσει περηφάνεια όλους τους Λευκαδίτες, καθώς δύο τοπικές Ομάδες Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος θα παίζουν, από τη νέα αγωνιστική περίοδο, στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Ξενοφών Βεργίνης

Προηγουμενο αρθρο
Όχι σε όποιον θέλει να σκλαβώσει τη σκέψη μας!
Επομενο αρθρο
Δραστηριότητες Κέντρου Νεότητας Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.