HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Κεφαλονιά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα, την Λευκάδα και την Κεφαλονιά τα τελευταία 24ωρα, από τις υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, συνολικά πέντε άτομα ηλικίας 21,46,32,18 και 22 ετών, για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Ειδικότερα, την Τρίτη (01-08-2017), το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (72) γραμμαρίων.

Επίσης, στην Κεφαλονιά και την Λευκάδα την ίδια μέρα πρωινές ώρες, σε δύο ακόμη αντίστοιχες περιπτώσεις, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Αργοστολίου και του τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, αντίστοιχα, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 21 και 32ετών για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Τέλος, το Σάββατο (29-07-2017) το βράδυ, σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, των αντίστοιχων Αστυνομικών Διευθύνσεων, ένας 18χρονος Ιταλός υπήκοος και ένας 22χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντίστοιχη Εισαγγελική Αρχή.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα σημαίνει μαγευτικό, «εύκολο» και κοντινό Ιόνιο
Επομενο αρθρο
«Η γνωριμία μου με τον Θεόδωρο Στάμο» του Φ.Πιομπίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.