HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΣυλλήψεις σε Λευκάδα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, και Κεφαλονιά κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων

Συλλήψεις σε Λευκάδα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, και Κεφαλονιά κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων

Συλλήψεις σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων

Διαδοχικές συλλήψεις δεκαοκτώ (18) ατόμων, για διάφορα αδικήματα, πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, το τελευταίο 24ωρο, κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων.

Αναλυτικότερα, οι υποθέσεις αφορούσαν :

Στη σύλληψη, στην Κέρκυρα χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, δύο ατόμων 43 και 35 ετών, καθώς και ενός ακόμη 54χρονου, από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Στη σύλληψη στην Κεφαλονιά, σε επτά διαφορετικές περιπτώσεις, υπευθύνων λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελείου Πρόνων, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας, για το αδίκημα της κατάληψης αιγιαλού.

Στη σύλληψη στην Λευκάδα, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας, δύο ατόμων 62 και 54 ετών, για στέρηση άδειας άσκησης, πλανόδιου εμπορίου.

Στη σύλληψη στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, χθες το πρωί, κατά την διάρκεια ελέγχου στον Αερολιμένα Ζακύνθου, ενός 45χρονου υπηκόου Ιράκ και σε δύο ακόμη περιπτώσεις από την ίδια υπηρεσία καθώς και από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), δύο υπηκόων Αλβανίας, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Στη σύλληψη επίσης στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, χθες το βράδυ, για ηχορύπανση, μιας 36χρονης ιδιοκτήτριας και ενός 31χρονου υπεύθυνου λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά, καθώς επίσης ενός ακόμη ατόμου για παράνομη πώληση προϊόντων παραεμπορίου.

Οι εμπλεκόμενοι των παραπάνω περιπτώσεων οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Προηγουμενο αρθρο
Ηλιοβασίλεμα στο κανάλι της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Οδυσσέας Νυδριού: Φτιάξτε πρώτα το γήπεδο και ύστερα δώστε το και σε άλλη ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.