HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυμμετοχή του Γυμναστικού στο 19ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων

Συμμετοχή του Γυμναστικού στο 19ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων

Σε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μικροί αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας το Σάββατο 21/12/2019, στο κλειστό προπονητήριο του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς για τις ακαδημίες. Τους αγώνες αυτούς διοργάνωσε ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της περιοχής, ο ΑΓΣ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνίσματα δρομικά, αλτικά και ριπτικά, προσαρμοσμένα στον περιορισμένο χώρο της κλειστής αίθουσας προπονήσεων του Σταδίου, μέσα σε ένα γιορτινό, όμορφο κλίμα, σύμφωνο με το πνεύμα των ημερών!

Στους αγώνες έλαβαν μέρος, μετά από πρόσκληση του διοργανωτή, η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων, ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας, ο Γ.Σ. Λευκάδας και φυσικά ο ΑΓΣΙ.

Η αποστολή απαρτίστηκε από 20 περίπου αθλητές, σημειώνοντας αρκετές απουσίες λόγω ιώσεων ή άλλων εκδρομών και ταξιδιών, παρ’ όλα αυτά όμως τα παιδάκια μας επέδειξαν αγωνιστικότητα και με καλές εμφανίσεις κατέκτησαν 7 μετάλλια και το βασικότερο, ευχαριστήθηκαν την όμορφη αυτή εκδήλωση. Ταυτόχρονα μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα καινούργιο αγώνισμα, το τετραπλούν, που μπήκε στην κατηγορία Κ16 μετά τις τελευταίες αλλαγές του ΣΕΓΑΣ. Πιο συγκεκριμένα:

Ο Τζουλιάνο Σαλιάνι κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη ρίψη μπάλας Κ12
Ο Άλεξ Χότζα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 120μ Κ12
Ο Σπύρος Κονιδάρης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 120μ Κ14
Ο Μάριος Μεσσήνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 600μ Κ14
Η Σίλντα Χότζα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 600μ Κ14
Ο Άγγελος Τσούτσης και Σπύρος Πολίτης κατέκτησαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στο τετραπλούν Κ16

Τέταρτες θέσεις κατέλαβαν οι Ιωάννα Μέρελη και Ιωάννα Βλάχου στο μήκος Κ14 και ο Ηλίας Δρουκόπουλος στα 800μ Κ16.

Στη διάρκεια των αγωνισμάτων, εξελίχθηκε και αγώνας επίδειξης άλματος επί κοντώ, όπου από το σύλλογό μας πραγματοποίησαν μερικά άλματα η μικρότερη μας αθλήτρια στο αγώνισμα, Μαύρα Μεσήνη καθώς και ο δεκαθλητής και πανελληνιονίκης, Κων/νος Φυτόπουλος. Ευχαριστούμε τον ΑΓΣΙ για την πρόσκληση αλλά και την άψογη διοργάνωση !!

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν με το νέο έτος, στοχεύοντας κατ’ αρχήν σε ημερίδες κλειστού στίβου αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, καθώς και στο Περιφερειακό, αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, διοργανώσεις που θα μας απασχολήσουν μέσα στον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2020.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει τα καλύτερα σε όλους μας σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο !!

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί τον Όμιλο Λαϊκών Χορών «Πήγασος»
Επομενο αρθρο
Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας: Συμπεράσματα Ημερίδας «Είναι στο Χέρι σου»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.