HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυμμετοχή 45 αθλητών Special Olympics στον αγώνα 1.000 μέτρων του 9ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου

Συμμετοχή 45 αθλητών Special Olympics στον αγώνα 1.000 μέτρων του 9ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου

Με πρωτοβουλία της ΔΕΠΟΚΑΛ η συμμετοχή 45 αθλητών Special Olympics στον αγώνα 1.000 μέτρων του 9ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου

Στα πλαίσια συνεργασίας της ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας με το κίνημα των Special Olympics Hellas και την δημιουργία Προπονητικού Προγράμματος Special Olympics Λευκάδας, με συντονιστή την δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αλλά και την συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Σύλλογο “ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ”, του 9ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου δρόμου, προσκαλέσαμε 30 αθλητές S.O. από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τους συνοδούς τους να συμμετάσχουν στον αγώνα των 1.000 μέτρων που διεξάγεται στις 4 Μαΐου 2019 στη Λευκάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα λάβουν μέρος και αθλητές S.O. από το Προπονητικό Πρόγραμμα της Λευκάδας.

Τους αθλητές θα συνοδεύει η Εθνική Διευθύντρια των Special Olympics Hellas κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου ενώ θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβης Επί Τιμή κ. Διονύσιος Κοδέλλας, ο οποίος θα δώσει την εκκίνηση του αγώνα.

Η δαπάνη φιλοξενίας θα καλυφθεί από την Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας.

Είναι μια αρχή για τη συμμετοχή αθλητών Special Olympics στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο, στοχεύοντας να γίνει θεσμός και στο μέλλον να έχουμε συμμετοχή αθλητών S. O. και σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Από την ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Δήλωση υποψ. Δημάρχου Β. Βερροιώτη για την κινητοποίηση σε Ακτιο και Πρέβεζα
Επομενο αρθρο
Βιβλιοπαρουσίαση Θοδωρή Γεωργάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.