HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνάντηση Επιτροπής Covid-19 Δήμου Λευκάδας

Συνάντηση Επιτροπής Covid-19 Δήμου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της λήψης μέτρων για την πρόληψη και αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού στην Λευκάδα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής του δήμου. Αφού έγινε συζήτηση-ενημέρωση και εκτιμήθηκε η κατάσταση κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Επικοινωνία του κ. Δημάρχου με τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές για ελέγχους ως προς τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά αλλοδαπών τουριστών.
2. Εντατικοποίηση των ελέγχων από την Δημοτική Αστυνομία σε όλο το νησί.
3. Προμήθεια για το προσωπικό του δήμου ικανού αριθμού επαναχρησιμοποιούμενων πάνινων μασκών και απολυμαντικών υγρών. Απολυμάνσεις οχημάτων του δήμου σε τακτική βάση.
4. Καταγραφή στις εισόδους των εισερχομένων πολιτών στα δημοτικά κτίρια (Δημαρχείο, αθλητικοί χώροι, μουσεία κλπ).
5. Καμπάνια ενημέρωσης με σχετικό υλικό από προσωπικό του Δήμου μας και της ΔΕΠΟΚΑΛ, καθώς και ενημέρωση από τον ηλεκτρονικό πίνακα ανακοινώσεων έμπροσθεν του πάρκου της παραλίας με μηνύματα για μέτρα προστασίας. Τοποθέτηση ενημερωτικού πανό στην είσοδο του δημαρχείου στα ελληνικά και αγγλικά. Ενημέρωση με διαφημιστικά spots στο ραδιόφωνο και διαδικτυακά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Στο Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίων καταγράφηκε περιστατικό διαδικτυακής εξαπάτησης ιδιώτη
Επομενο αρθρο
Τετράτροχες μοτοσυκλέτες στην παραλία Γιαλός Αθανίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.