HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΣυνάντηση της εταιρίας FRAPORT με τους τοπικούς φορείς για την λειτουργία του Αεροδρομίου Ακτίου

Συνάντηση της εταιρίας FRAPORT με τους τοπικούς φορείς για την λειτουργία του Αεροδρομίου Ακτίου

Μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας fraport – Κοπελούζος και της Γερμανίδας Προξένου στην Ηγουμενίτσα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη και εκπροσώπους των Δήμων Ακτίου – Βόνιτσας και Λευκάδας.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της fraport Στέφαν Σούλτε ο οποίος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που υπάρχει για την ανάπτυξη του αεροδρομίου του Ακτίου υπογραμμίζοντας μάλιστα την βούληση που υπάρχει, στις νέες δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν, να προσληφθούν αποκλειστικά άτομα από την περιοχή. Η εγκατάσταση της Κοινοπραξίας θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2016 (με στόχο τον Νοέμβριο) ενώ θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης σε όλα τα αεροδρόμια. Ο κ. Μπαϊλης ζήτησε να υπάρξει μια καλή συνεργασία προς όφελος και των δύο πλευρών ενώ και ο ίδιος έθεσε ως αίτημα την απασχόληση προσωπικού από την περιοχή για τις ανάγκες που θα προκύψουν στο αεροδρόμιο.

Προηγουμενο αρθρο
Συμμετοχή του 1ου Λυκείου στο 6o Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Κέρκυρα
Επομενο αρθρο
Άκτιο-Αμβρακία: Οι έξι λόγοι που καρκινοβατεί το έργο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.