HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχου Λευκάδας με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Ιονίων Νήσων

Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχου Λευκάδας με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Ιονίων Νήσων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 07-03-2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε στο γραφείο του συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ιονίων Νήσων Ταξίαρχο Ματσούκα Ιωάννη συνοδευόμενο από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας κ. Κορομηλά Δημήτριο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάληψη των νέων καθηκόντων του Περιφερειακού Διευθυντή και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση της Λευκάδας και την συνεργασία της με την Π.Ε. Λευκάδας για την άμεση εξυπηρέτηση και προστασία του πολίτη.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

——————————————————————————-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Σήμερα, 7-2-2018, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής υποδέχθηκε στο γραφείο του τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων κ Ιωάννη Ματσούκα με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του. Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας κ. Δημήτριος Κορομηλάς.

Η συνάντηση γνωριμίας εκτός από εθιμοτυπική ήταν και ουσιαστική. Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα γενικής αστυνόμευσης, τροχαίας και ασφάλειας που αφορούν τον Δήμο Λευκάδας.
Οι συνομιλητές δεσμεύτηκαν για συνεχή επικοινωνία και καλή συνεργασία με στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
O Εμπορικός σύλλογος Λευκάδας ενημερώνει για 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS
Επομενο αρθρο
Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δ. Σ. Λευκάδας για να τιμηθεί ο εκλιπών συμπατριώτης μας Απόστολος Λάζαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.