HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυναντήσεις Δημοτικής Αρχής με τον Διοικητή της Τροχαίας και τον Διοικητή του Α.Τ. Λευκάδας

Συναντήσεις Δημοτικής Αρχής με τον Διοικητή της Τροχαίας και τον Διοικητή του Α.Τ. Λευκάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
www.lefkada.gov.gr
τηλ. 2645360500
Λευκάδα, 17 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Γεωργάκης, ο Αντιδήμαρχος, Μ. Νικητάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Σπ. Πολίτης, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Α.Τ., Χρ. Βλάχο, τον Διοικητή της Τροχαίας, E. Κατωπόδη και τον Υποδιοικητή της Τροχαίας. Κ. Κοτρώτσο. Σκοπός της συνάντησης ήταν η πολύ καλή μέχρι σήμερα συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας να συντονιστεί ακόμη περισσότερο κατά τη θερινή περίοδο ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του νησιού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η εξασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα και της ελεύθερης πρόσβασης στην παραλία Μύλοι – Γύρας. Επίσης, η τήρηση του κανονισμού ελεύθερων χώρων και υπαίθριας διαφήμισης, με την ένταση των ελέγχων και την επιβολή όπου απαιτείται των προβλεπόμενων κυρώσεων. Συζητήθηκαν άμεσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μια σειρά από μικρότερης και μεγαλύτερες παρεμβάσεις για να αποφορτιστεί η καθημερινότητα στην πόλη της Λευκάδας και τις περιοχές που συγκεντρώνουν μεγάλο όγκο τουριστών.

Με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο Δήμος όσο και Αστυνομική Διεύθυνση, με κύριο την έλλειψη του αναγκαίου προσωπικού, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να εντείνουν τις κοινές τους προσπάθειες, για μια όσο το δυνατόν αρμονική καθημερινότητα προς όφελος των πολιτών και των επισκεπτών.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Απόπειρα εξαπάτησης επαγγελματιών
Επομενο αρθρο
Οι κάδοι απορριμμάτων σύρριζα στο Νοσοκομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.