HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε Κέρκυρα και Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε Κέρκυρα και Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα και την Λευκάδα την Τετάρτη (28-06-2017), από τις υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, συνολικά τέσσερα άτομα ηλικίας 21,19,28 και 58 ετών, για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (28-06-2017), το βράδυ στην Κέρκυρα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη ένας υπήκοος Μ. Βρετανίας 21 ετών, ο οποίος είχε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (27,1) γραμμαρίων.

Επίσης, στην Κέρκυρα την ίδια μέρα πρωινές ώρες, σε μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 19 και 28 ετών για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Τέλος, την ίδια μέρα το μεσημέρι στην Λευκάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας ημεδαπός ηλικίας 58ετών, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τέσσερεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντίστοιχη Εισαγγελική Αρχή.

Προηγουμενο αρθρο
Νέα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΙΙ» για Νυδρί-Μεγανήσι και Νυδρί-Ιθάκη
Επομενο αρθρο
Η Ντιάνα έβγαλε «λαυράκι» – 374.820 χιλιάδες λαθραία πακέτα με τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.