HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρία άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία και της κατοχής ναρκωτικών στη Λευκάδα

Άμεση ήταν η αστυνομική ανταπόκριση που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ημεδαπών, ηλικίας 36, 34 και 31 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ποιο αναλυτικά ο εντοπισμός και η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (25-06-2016), το μεσημέρι, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία για κλοπή από εμπορική επιχείρηση στη Λευκάδα, κατά την οποία, όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των (260) ευρώ.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη συνεργοί του 34χρονου, 36 και 31 ετών και στην κατοχή του 34χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου βάρους (8,7) γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των (305) ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Ιόνια Οδός: Αύριο η πανηγυρική διάνοιξη της Σήραγγας Κλόκοβας
Επομενο αρθρο
Δημοτικό Συμβούλιο και την Παρασκευή - Τα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.