HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνελήφθησαν 3 ατόμα για παράνομο καπνό και κάνναβη στην Λευκάδα

Συνελήφθησαν 3 ατόμα για παράνομο καπνό και κάνναβη στην Λευκάδα

Συνελήφθησαν τρία άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής αδασμολόγητου καπνού και ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4,5 κιλά αδασμολόγητου καπνού και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (13-07-2016) στη Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρείς ημεδαποί, ηλικίας 30, 50 και 63 ετών, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής αδασμολόγητου καπνού και ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις κατοικίες των εμπλεκομένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

στην πρώτη περίπτωση, στον 30χρονο και 63χρονο αδασμολόγητος καπνός βάρους (509) γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη βάρους (3,1) γραμμαρίων περίπου και

στη δεύτερη περίπτωση, στον 50χρονο, (8) συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 4 κιλών και 101 γραμμαρίων περίπου.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Summer Camp 2016 Δήμου Λευκάδας στη Λευκάδα και τη Βασιλική
Επομενο αρθρο
Οι Datfunk BAND την Τρίτη 19 Ιουλίου στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.