HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνεχίζεται το μπλόκο των αγροτών στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας

Συνεχίζεται το μπλόκο των αγροτών στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας

Οι αγρότες ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα Δευτέρα 25 Γενάρη στις 11:00 το πρωί, που αναμένεται επίσης, να ενισχυθεί περαιτέρω το μπλόκο με την προσέλευση νέων τρακτέρ.

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα, την Κυριακή το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο Αγίου Νικολάου Βόνιτσας που συγκροτήθηκε ύστερα από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και των Αγροτικών Συλλόγων του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Οι αγρότες αφού έχυσαν γάλα στο οδόστρωμα και έβαλαν φωτιά σε μπάλες αχύρου, προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου, για μία ώρα περίπου. Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας με επικεφαλή τον πρόεδρό του, Αλέξανδρο Βερροιώτη.

Οι αγρότες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα 25 Γενάρη στις 11:00 το πρωί, που αναμένεται επίσης, να ενισχυθεί περαιτέρω το μπλόκο με την προσέλευση νέων τρακτέρ.

Επόμενος σταθμός για τον οποίο ήδη προδιαγράφεται μαζική συμμετοχή από όλη τη χώρα είναι η πανελλαδική σύσκεψη στην οποία καλεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων για την Τρίτη 26 Γενάρη στις 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, για την οργάνωση και τον πανελλαδικό συντονισμό του αγώνα.

3

4

15

16

17

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πάτρα, Παξοί, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Λευκάδα υποδέχονται τα υδροπλάνα
Επομενο αρθρο
Συναυλία αλληλεγγύης στη Φιλαρμονική Λευκάδας με «εισιτήριο» τρόφιμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.