HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣχετικά με το θέμα της υβριστικής έκφρασης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ.

Σχετικά με το θέμα της υβριστικής έκφρασης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ.

Πρακτικά Συνεδρίασης Προεδρίου Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης σχετικά με το θέμα της υβριστικής έκφρασης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης στις 13/04/2020.

Σήμερα 15/05/2020 συνεδρίασε το Προεδρείο του Δ.Σ. και ώρα 11:00 στο γραφείο του Προέδρου.
Κατόπιν διαλογικής συζήτησης καταλήξαμε στα εξής:

1) Καταδικάζουμε την έκφραση που ειπώθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. η οποία έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα και τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ.

2) Καλούμε τον αιρετό ή οποιονδήποτε ο οποίος συμμετείχε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση όπως εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος να αναλάβει δημόσια την ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν.

3)Σε αντίθετη περίπτωση μη ανάληψης της ευθύνης, το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει καταγεγραμμένο σε αρχείο θα παραδοθεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες και το αποτέλεσμα θα παραδοθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Δήμαρχο και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δ.Σ.

4) Η πρόθεση του προεδρείου του Δ.Σ. είναι η εισήγηση για αυστηροποίηση των μέτρων που θα ληφθούν ώστε να εξασφαλίζεται ακόμη περισσότερο η ομαλή λειτουργία και ο δημόσιος διάλογος του Δ.Σ. όπως αρμόζει στο ανώτατο πολιτικό όργανο του Δήμου μας.

5) Λόγω του πρωτόγνωρου τρόπου συνεδρίασης του Δ.Σ. (τηλεδιάσκεψη) το Προεδρείο είναι στη διάθεση του Δημάρχου και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για τυχόν προτεινόμενες ενέργειες σχετικά με το δημιουργηθέν θέμα.

Σκοπός του Προεδρείου ήταν και είναι η ομαλή λειτουργία του Σώματος στηριζόμενη στις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και του σεβασμού της προσωπικότητας.

Τα μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ.
1. Ρόκκος Στυλιανός
2. Γληγόρης Παναγιώτης
3. Γληγόρης Χρήστος

Προηγουμενο αρθρο
Τραμπ: Aναστέλλει τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Επομενο αρθρο
Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λευκάδας για το περιστατικό στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.