HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣύλληψη στη Λευκάδα για ναρκωτικά

Σύλληψη στη Λευκάδα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Λευκάδα, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, στην Λευκάδα, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, τρείς αλλοδαποί ηλικίας 41, 27 και 25ετών, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες (07-06-2017) το απόγευμα στην Λευκάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε στην κατοχή του συσκευασία με κάνναβη βάρους (6,8) γραμμαρίων.

Επίσης σε μια ακόμη περίπτωση, στην Κεφαλονιά αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης (06-06-2017), έναν 27χρονο υπήκοο Πακιστάν στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην Ζάκυνθο, επίσης της Τρίτη (06-06-2017) το πρωί, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ένας υπήκοος Μ. Βρετανίας, ηλικίας 25ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε, συσκευασία με κάνναβη βάρους (3,5) γραμμαρίων .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Πινόκιο σας περιμένει το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου
Επομενο αρθρο
Καλές επιδόσεις για τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου στα 6α Γιτάνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.