HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣύλλογοι Επτανησίων Πάτρας: Προβολή και στήριξη των παραγωγών των Ιονίων Νήσων

Σύλλογοι Επτανησίων Πάτρας: Προβολή και στήριξη των παραγωγών των Ιονίων Νήσων

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Πάτρα 22-4-2016
Προς:

1. κκ Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες & αιρετά στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
2. Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων
3. Τους εκπροσώπους των Παραγωγικών Φορέων Περιφέρειας Ιονίου
4. Τους Παραγωγούς της Ιόνιας Γης

Θέμα: «Προβολή και στήριξη των παραγωγών των Ιονίων Νήσων»

Αγαπητοί συμπατριώτες,

H διημερίδα «Παρουσίαση των Στρατηγικών Ανάπτυξης της Π.Ι.Ν για τον πρωτογενή τομέα – Ευκαιρίες επέκτασης της αγοράς για τα προϊόντα της Ιόνιας Γης» της Αντιπεριφέρειας Πρωτογενή Τομέα, Δικτύων Περιφερειών και Διεθνών Συνεργασιών που οργανώνεται τις ημέρες αυτές, μας βρήκε κι εμάς, τα Δ.Σ. των Συλλόγων των Επτανησίων της Πάτρας να συζητάμε σχετικές πρωτοβουλίες για την προβολή των προϊόντων της Ιόνιας Γης και μιας στενότερης επαφής των Επτανησίων της Πάτρας.

Σκεφτόμαστε μια θεματική έκθεση προϊόντων που θα μας προταθεί, πλαισιωμένη από παράλληλες πολιτιστικές δράσεις με τη δική μας ενεργή εμπλοκή στο πολιτιστικό κομμάτι και τη δική σας οικονομική υποστήριξη.

Θέλουμε να ξέρετε πως στην Πάτρα οι πέντε Σύλλογοι των Επτανησίων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με όλες τους τις δυνάμεις θα στήριζαν όποια πρωτοβουλία κριθεί χρήσιμη και αποτελεσματική στην κατεύθυνση αυτή. Πιστεύουμε μια τέτοια εξωστρεφής δράση, μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο προώθησης των ποιοτικών προϊόντων που αναμφισβήτητα παράγονται στα νησιά μας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Επτανήσιοι πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, δεν είναι λίγοι εδώ, υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες, (με τους επιεικέστερους υπολογισμούς), που σε συνδυασμό με τις οικογένειες αλλά και τους φίλους τους μπορεί να διπλασιάσει το κοινό στο οποίο θα έχουν απήχηση τέτοιες δράσεις.

Σε αναμονή της όποιας απόφαση σας, σας στέλνουμε πατριωτικούς χαιρετισμούς και τις ευχές μας για Καλό Πάσχα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Εκπροσωπώντας τους συλλόγους
Οι πρόεδροι

Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων Καππάτου Τζόγια, Ιθακησίων Καραντζής Ιωάννης, Κερκυραίων Μαρτίνης Μιχάλης, Λευκαδίων Σίδερης Ιωάννης, Ζακυνθίων Λούντζη Διονυσία.

Προηγουμενο αρθρο
Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Έκρηξη χρωμάτων στα χωράφια της Ολλανδίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.