HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου: «Να τροποποιηθεί η μεσημεριανή ώρα που ανοίγει η πλωτή γέφυρα

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου: «Να τροποποιηθεί η μεσημεριανή ώρα που ανοίγει η πλωτή γέφυρα

Σύλλογος εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Λευκάδας  

προς: 1. Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας  
2. Διεύθυνση τεχνικών έργων 
κοιν: 1. Λιμεναρχείο Λευκάδας 
2. Διοικητή Γ.Ν. Λευκάδας 

ΘΕΜΑ : «Να τροποποιηθεί η μεσημεριανή ώρα που ανοίγει η πλωτή γέφυρα που  ενώνει τη Λευκάδα με την Αιτωλοακαρνανία ώστε να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι  που δουλεύουν στο νοσοκομείο» 

Δεκάδες εργαζόμενοι από τους νόμους Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας και Άρτας  μετακινούνται καθημερινά στο νοσοκομείο Λευκάδας όπου δουλεύουν προσφέροντας υπηρεσίες  περίθαλψης στο λαό μας. 

Στο νοσοκομείο εργάζονται σε τρεις βάρδιες (πρωί – απόγευμα – νύχτα) και σε κυκλικό  ωράριο και το μεσημέρι η αλλαγή της πρωινής βάρδιας γίνεται στις 3:00μμ.  Η αλλαγή βάρδιας συμπίπτει με το άνοιγμα της πλώρης γέφυρας που συνδέει την  Αιτωλοακαρνανία με τη Λευκάδα. 

Αποτέλεσμα αυτού και σε συνδυασμό με τα έργα που πραγματοποιούνται κατά μήκος του  δρόμου Αγ. Νικολάου – Λευκάδας είναι οι συνάδελφοί μας να βιώνουν μεγάλη ταλαιπωρία και  άγχος προκειμένου να προλάβουν το άνοιγμα της γέφυρας.  

Το πρόβλημα αυτό θα οξυνθεί ακόμη περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω και της  κατακόρυφης αύξησης της προσέλευσης επισκεπτών στο νησί μας και των πολύωρων αναμονών  από το άνοιγμα της γέφυρας. 

Ως εκ τούτου ΖΗΤΑΜΕ όπως εξεταστεί η τροποποίηση της ώρας που ανοίγει η γέφυρα  από τις 3:00μμ στις 4:00μμ προκειμένου να εξυπηρετούνται οι συνάδελφοί μας που  εργάζονται στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Προηγουμενο αρθρο
Ο σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις για την ένωση των Επτανήσων
Επομενο αρθρο
Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού: Ενός λεπτού σιγή για τον φωνόγραφο και τη λατέρνα…

1 Σχόλιο

  1. Χψ
    30 Μαΐου 2023 at 10:38 — Απάντηση

    Μια σημαντική ενημέρωση είναι ότι ειδικά καλοκαιρινούς μήνες ανοίγει κάθε μία ώρα η γέφυρα. Επίσης αργότερα ας υπολογίζει ο καθένας κίνηση και γέφυρα όπως κάνουμε όλοι. Αν πιάνεις δουλειά 3 θα πας 3 30 4? Και ειδικά σε τομέα υγείας ? Και εγώ δουλεύω και περνάω καθημερινά την γέφυρα και πάντα υπολογίζω τον χρόνο μ . Από εκεί και εκεί τα άλλα είναι λόγια να λέγαμε. 4 δεν θα βολεύει άλλους χίλιους ανθρώπους που πάνε για δουλειά ή επιστρέφουν σπίτια τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.