HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέταρτος νεκρός την Παρασκευή, 92 τα θύματα από τον κορωνοϊό

Τέταρτος νεκρός την Παρασκευή, 92 τα θύματα από τον κορωνοϊό

Ακόμη ένας νεκρός, την Παρασκευή, από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση, κατέληξε ένας 72χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Και πλέον οι νεκροί ανέρχονται στους 92 στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Nωρίτερα κατέληξε 47χρονος άνδρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο 47χρονος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου με υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονολογική εμβολή).

Οι ανακοινώσεις Τσιόδρα για τον κορωνοϊό

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα, 56 νέα κρούσματα και 2.011 συνολικά επιβεβαιωμένους ασθενείς από κορωνοϊό στη χώρα, εκ των οποίων το 57% είναι άνδρες. Όπως είπε, 77 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 67 έτη, εκ των οποίων 14 γυναίκες. Από τους βαριά ασθενείς το 75% διαθέτουν υποκείμενο νόσημα. 15 ασθενείς με κορωνοϊό εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Ο Τσιόδρας ανακοίνωσε 4 νέους θανάτους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα να ανέρχεται σε 90 (λίγη ώρα μετά έγιναν 92). Τα θύματα του κορωνοϊού έχουν μέση ηλικία τα 73 έτη.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επανήλθε στο ζήτημα της επίσκεψης στο νοσοκομείο από πολίτες που έχουν άλλα χρόνια νοσήματα. Το ότι υπάρχει ο κορωνοϊός δεν σημαίνει πως δεν πάμε στο νοσοκομείο. Πάμε στο νοσοκομείο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για την υγεία μας, σημείωσε ο λοιμωξιολόγος.

Προηγουμενο αρθρο
Μια παλιά (αλλά διαχρονικά επίκαιρη) ιστορία: Κολούειν τα υπερέχοντα*
Επομενο αρθρο
Κατακαλόκαιρο στο Κάστρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.