HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤίποτα -τίποτα δεν μας σταματά!!

Τίποτα -τίποτα δεν μας σταματά!!

Κακός μπελάς για τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο του δρόμου προς την παραλία των Εγκρεμνών έχουν γίνει κάποιοι τύποι που αψηφούν τα εμπόδια και βαδίζουν πεζή μέχρι την παραλία.

Η παραλία πρέπει να ξετρελαίνει τον κόσμο ώστε με κίνδυνο κατολισθήσεων και με αμέτρητη ταλαιπωρία θέλουν σώνει και καλά να φτάσουν στους Εγκρεμνούς δια ξηράς.

Να εξηγήσουμε πως στην περιοχή υπάρχει εργοτάξιο. Η ολοκλήρωση του δρόμου θα πάρει καιρό. Η είσοδος του δρόμου είναι φραγμένη με πορτόνι που κλειδώνεται. Μέσα από το πορτόνι υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες. Παρόλα αυτά κάποιοι είτε από δίπλα, σπρώχνοντας τα σύρματα, είτε βρίσκοντας ευκαιρία στην περίπτωση που ανοίξει το πορτόνι για να περάσει κάποιο μηχάνημα, μπουκάρουν μέσα. Αν συμβεί αυτό, τίποτε δεν τους συνετίζει. Δεν υπακούουν στις προτροπές των ανθρώπων του εργοταξίου να επιστρέψουν πίσω και συνεχίζουν.

Πρέπει να ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Στο σημείο πριν την παραλία, που υπήρχαν παλιά τα σκαλοπάτια, τώρα υπάρχει ένα βουνό με μπάζα και χώματα. Δεν καταλαβαίνουν όμως τίποτα…

Την Παρασκευή μια μεγάλη παρέα πάνω από 10 άτομα κατασκήνωσε στην παραλία. Έφυγαν την Δευτέρα το πρωί. Περιγράφονται σκηνές κωμικές και τραγικές συνάμα. Μεταξύ των τολμηρών ήταν άνδρας με δυο μωρά στην αγκαλιά συνοδευόμενος από γυναίκα που κουβαλούσε φορητό ψυγείο και τσάντα με πράγματα!

Οι παλιότεροι βέβαια θυμούνται πως έτσι γινόταν πάντα. Πριν ανοίξει ο δρόμος και χτιστούν τα σκαλοπάτια η πρόσβαση στην παραλία γινόταν με ανεμόσκαλα. Το ίδιο γινόταν και τότε με τους τολμηρούς.

Τώρα για την εθνικότητα των τολμηρών όσοι δεν την μαντέψατε, πρόκειται για Έλληνες και βαλκάνιους επισκέπτες μας.

Προηγουμενο αρθρο
Η παραδοσιακή λευκαδίτικη γυναικεία φορεσιά
Επομενο αρθρο
Προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στο Νησάκι Κουκουμίτσα Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.