HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΑΟΛ: Η σταφυλοσυγκέντρωση ποικιλίας βερτζαμί θα γίνει στο οινοποιείο «Πλαγιές Λευκάδας» στον Άγιο Ηλία

ΤΑΟΛ: Η σταφυλοσυγκέντρωση ποικιλίας βερτζαμί θα γίνει στο οινοποιείο «Πλαγιές Λευκάδας» στον Άγιο Ηλία

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της από 06/09/2018 ανακοίνωσης μας κάνουμε γνωστό στους σταφυλοπαράγωγους-μέλη μας ότι η σταφυλοσυγκέντρωση ποικιλίας βερτζαμί της τρέχουσας περιόδου θα γίνει στο οινοποιείο ¨ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ¨ του κ.Σολδάτου Γιώργου στον Άγιο Ηλία , από Παρασκευή 5/10/2018 εως Κυριακή 7/10/2018 στις ώρες από 11:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ..

Η παράδοση θα γίνεται σε κλούβες των σταφυλοπαραγωγών ( να υπάρξει φροντίδα ώστε τα αυτοκίνητα να είναι χαμηλού ύψους) .Η ζύγιση και τα δείγματα θα γίνονται ενώπιον τους. Ο βαθμός θα προκύπτει ως μέσος όρος τριών δειγμάτων. Τονίζεται ότι θα παραλαμβάνονται αυστηρά μόνο σταφύλια 9 βαθμών και άνω.

Ενημερωτικά σας πληροφορούμε ότι α) Δεν έγινε η σταφυλοσυγκέντρωση υψηλόβαθμων σταφυλιών (πάνω των 12 βαθμών) γιατί οι σταφυλοπαραγωγοί – μέλη μας δεν εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους. β) Εάν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για παράδοση χαμηλόβαθμων σταφυλιών (έως 8,9 βαθμών ) θα γίνει σταφυλοσυγκέντρωση στον Άγιο Δονάτο την ερχομένη εβδομάδα, κατόπιν συνεννόησης για την ημέρα και τις ώρες, στην τιμή των 0,26€ ανά κιλό.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση μας της 06/09/2018…

Λευκάδα 02/10/2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Λόγοι και αντίλογοι
Επομενο αρθρο
Τα μηνύματα του δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.