HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤελειώνουν οι γιορτές και με το παλιό ημερολόγιο!!

Τελειώνουν οι γιορτές και με το παλιό ημερολόγιο!!

Τελειώνουν οι γιορτές του δωδεκαημέρου και με το παλιό ημερολόγιο! Επομένως εξέλειπε κάθε δικαιολογία να συνεχίσει η πόλη να είναι στολισμένη χριστουγεννιάτικα! Καλό είναι, ο Δήμος να αρχίσει να ξεστολίζει την πόλη. Και για να μπαίνουμε στο πνεύμα της αποκριάς -τα γκρουπ είναι σχεδόν έτοιμα- να γίνεται και μια στάλα οικονομία στη κατανάλωση της ΔΕΗ, αλλά και να μην καταστρέφονται άδικα τα στολίδια.

Την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ διασχίζοντας τον επαρχιακό δρόμο είδαμε την Λυγιά ολοφώτιστη. Εντάξει, η Λυγιά δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα. Ενδεχομένως λόγω της περσινής στέρησης να ισοφαρίζουν φέτος!

Πάντως και η παραλία της πόλης όπως είδαμε χτες, Τετάρτη, το μεσημέρι, ήταν και αυτή με πλήρη χριστουγεννιάτικη περιβολή. Το καραβάκι μας, ο Άγιος Βασίλης, τα χρόνια πολλά και οι γιρλάντες στις κολώνες, λαμπάδες στεκούμενες.

Σήμερα μετά τους θυελλώδης ανέμους κάποιες γιρλάντες έγειραν. Είδαμε επίσης ότι το καραβάκι έλειπε από την θέση του. Αν από χτες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί στις 11:00, δεν φρόντισε κάποιος να το κατεβάσει, φοβούμαστε πως μετά τον αέρα, θα κείτεται στη μούτελη του ιβαριού. Ήταν το πιο ωραίο κομμάτι του χριστουγεννιάτικου στολισμού τα τελευταία χρόνια.

Προηγουμενο αρθρο
Το νέο ουζερί του Καρφάκη με τα σκίτσα του Κωνσταντίνου Σκλαβενίτη
Επομενο αρθρο
Μύλοι Λευκάδας: Καμαρώστε αυτόν τον πίνακα ζωγραφικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.