HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤην πίτα του έκοψε το σωματείο Φίλοι Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Την πίτα του έκοψε το σωματείο Φίλοι Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας περιλάμβανε η συγκέντρωση του σωματείου Φίλοι Ιεράς Μονής Φανερωμένης την Κυριακή το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο.

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος ανέφερε τις δράσεις του σωματείου στη χρονιά που πέρασε όπως, εθελοντική αιμοδοσία, συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες, βοήθεια σε άπορες οικογένειες και 4 προσκυνηματικές εκδρομές.

Το σωματείο έχει εγγεγραμμένα πάνω από χίλια μέλη. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία ιερέα ή ιερέων για να ευλογήσει την πίτα. Είναι ίσως το μοναδικό σωματείο που έκοψε την πίτα του χωρίς την παρουσία ιερέα.

Όπως ανέφεραν οι ομιλητές και ο πρώην Δήμαρχος κ. Φέτσης που πήρε το λόγο, όλες οι προσπάθειες του σωματείου για την αποκατάσταση των σχέσεών του με την Ι. Μητρόπολη αντιμετωπίζουν άρνηση. Η άρνηση εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου είχε σαν αποτέλεσμα, εκτός του ότι ο ίδιος αρνήθηκε να ευλογήσει την πίτα, όπως του ζητήθηκε, να απαγορεύσει και σε κάθε άλλο κληρικό να το κάνει!

1

2

 

4

5

11

Προηγουμενο αρθρο
Παρελθόν ο Μπασάμπε για τη Δόξα Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου Ευκλέα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.