HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤην Τρίτη αρχίζουν οι διακοπές νερού μεγαλοοφειλετών-επιχειρήσεων

Την Τρίτη αρχίζουν οι διακοπές νερού μεγαλοοφειλετών-επιχειρήσεων

Ανακοίνωση- Υπενθύμιση

Κατόπιν των πρωτοβουλιών του Δήμου μας για την τακτοποίηση στον τομέα της ύδρευσης και της ανταποδοτικότητας, αρκετοί συμπολίτες μας έχουν προβεί στις αναγκαίες ενέργειες καταβολής και εξόφλησης των βεβαιωμένων οφειλών τους, ενώ άλλοι έχουν αξιοποιήσει τη δυνατότητα της ρύθμισης τμηματικής καταβολής.

Δυστυχώς, όμως, παραμένουν μεγαλοοφειλέτες, με χρέη άνω των 3.000 ευρώ, που παρά την έγκαιρη ενημέρωσή τους, δεν έχουν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, ο Δήμος μας θα αναγκαστεί να προβεί στη διακοπή της παροχής του νερού των μεγαλοοφειλετών, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 17 του κανονισμού ύδρευσης.

Οι διακοπές του νερού που αφορούν μόνο επιχειρήσεις, θα αρχίσουν από την Τρίτη 21 Ιουνίου, σταδιακά από τους μεγαλύτερους οφειλέτες.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
2η έκθεση κλασικής Vespa στην Πρέβεζα
Επομενο αρθρο
Μουσικό Σχολείο Λευκάδας: Συναυλία Μπαντίνας στην Καρυά

1 Σχόλιο

  1. Γιάννης Β.
    18 Ιουνίου 2016 at 10:57 — Απάντηση

    Μπράβο στο Δήμο! Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε.

    Παρατηρούμε, πως για άλλη μια φορά, θα την πληρώσουν οι κατά το μισό έστω, συνεπείς. Δηλαδή αυτοί που έχουν ρολόι και δεν πληρώνουν. Τι γίνεται όμως με τις χιλιάδες παράνομες συνδέσεις; Αυτές δεν έχει τη δυνατότητα να τις εντοπίσει ο Δήμος. Ούτε και πρόκειται να την αποχτήσει. Οπότε το πρόβλημα του νερού της Λευκάδας θα παραμείνει και οι οφειλές προς τη ΔΕΗ θα αυξάνονται και θα ρυθμίζονται. Και αυτό θα μας σερβίρεται σαν επιτυχία.
    Όσο δεν γίνεται κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, δεν πρόκειται ο Δήμος να αποκτήσει την ηθική νομιμοποίηση να βγάζει ανακοινώσεις. Θα παραμένουν δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση και για προπαγάνδα.

    Θα ήταν χρήσιμο, να γνώριζαν οι δημότες, πόσες ήταν οι οφειλές προς τη ΔΕΗ όταν ανέλαβαν, που πόσες έγιναν πριν τη ρύθμιση που έκαναν.

    Αφήνω κατά μέρος την επάρκεια του νερού. Μεγάλο μέρος του νησιού δεινοπαθεί να βγάλει καλοκαίρι. Όταν δεν γνωρίζεις που πάει το νερό που μπαίνει στο νησί, όλα τα άλλα που μας λένε, είναι κοροϊδίες. Το πρόβλημα του νερού θα είναι η «τιμωρία» της δημοτικής αρχής στην άρνηση της να αναλάβει τη διαχείριση του νερού η ΕΥΔΑΠ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.