HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤην Τσικνοπέμπτη οι Λευκαδίτες «αναστάτωσαν» το κέντρο της Πάτρας!

Την Τσικνοπέμπτη οι Λευκαδίτες «αναστάτωσαν» το κέντρο της Πάτρας!

Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας
« Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ »
Πλ. Γεωργίου 27-30 ΤΚ 26225 Πάτρα
Blog : http://enirikos.blogspot.gr

Στους ρυθμούς των Ψαροπουλιών που ψάχνουν τη Πούλια στη Μαδουρή η περατζάδα με καντάδες του Συλλόγου Λευκαδίων της Πάτρας και των φίλων τους, που άφησε εποχή!!!

Η παρέα με τους Λευκαδίτες Κανταδόρους του Συλλόγου Λευκαδίων της Πάτρας και τους φίλους τους, στηρίζοντας το πατρινό καρναβάλι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας τραγουδώντας από καρδιάς στα πατρινά καντούνια στους ρυθμούς των Ψαροπουλιών που ψάχνουν τη Πούλια στη Μαδουρή στέλνοντας την αγάπη τους στη Λευκάδα σαυτό το όνειρο, που δεν τελειώνει με το, μοναδικ , γαλάζιο χρώμα της θάλασσας! πρωτιά όλου του κόσμου
( στίχοι Ηλία Γεωργάκη )

Η μαέστρος μας Δήμητρα Αψώματου

Οι Μουσικοί μας Ηλίας Μπράβος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Καλαματαράς Γιώργος, Λουκοπούλου Ελένη, Χρήστος Δήμου, Φώτης Νικόπουλος

Οι κανταδόροι μας Ρένα Πάλμου,-Ζακυνθινός Στάθης – Νόνη Κακλαμάνη,–Μαρία Γιαννακοπούλου– Αγγελική Καπερώνη, με τον γυιό της -, Γασπαρινάτου Γιόλα Αναστασόπουλος Νίκος Μαρία Κάνιστρα – Μάγδα Δήμου –Χριστοδουλοπούλου Ελένη Μπαρζούκας Γεράσιμος -,Γρηγόρης Μπαρδακλής Αλέκα Ράπτη, Μαίρη Τζωρτζοπούλου Μάρθα Παρίση, Μαρία και Θεμιστοκλής Μακρυγιώργος, Ιωάννα Δημοπούλου.

Προηγουμενο αρθρο
Άγιος Νικήτας
Επομενο αρθρο
Οροπέδιο Αλέξαντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.