HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤης ΔΕΔΔΗΕ… το καλώδιο

Της ΔΕΔΔΗΕ… το καλώδιο

Καταγγελία αναγνώστη

Πριν από αρκετά χρόνια έγινε ανοικοδόμηση στο απέναντι σπίτι και μεταφέρθηκε το καλώδιο παροχής ρεύματος της ΔΕΗ στον τοίχο του δικού μου σπιτιού πάροδος Φλογαΐτη με τη διαβεβαίωση ότι τελειώνοντας τις εργασίες θα μεταφερθεί στη θέση του.
Το καλώδιο παραμένει στο σπίτι μου, είναι φθαρμένο και είχε κάνει έκρηξη στις 4 Μαρτίου του 2018, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. 
Από τότε παρά τις ενέργειες που έχω κάνει παραμένει στο σπίτι μου και θεωρώ ότι είναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ. 
Στις 8/6/2021 κατέθεσα στο ΔΕΔΔΗΕ αίτηση με τις φωτογραφίες του φθαρμένου καλωδίου, με αγνόησαν επιδεικτικά χωρίς να με ειδοποιήσουν εγγράφως.
Κατόπιν έντονων διαμαρτυριών μου στα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ ήρθε κλιμάκιο παρουσία του προϊσταμένου του ΔΕΔΔΗΕ Λευκάδας κ. Σταματέλου Πλάτωνα και μου ζήτησε να τοποθετηθεί άγκιστρο πρόσδεσης στο σπίτι μου προκειμένου να τοποθετηθεί καινούργιο καλώδιο και να απομακρυνθεί το παλιό χωρίς να μου εξηγούν τον λόγο γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί το άγκιστρο στο απέναντι σπίτι που είναι και δική του παροχή με αποτέλεσμα να έχει πολύ ηλεκτρικό φορτίο το δικό μου σπίτι και στο απέναντι ΚΑΘΟΛΟΥ. 
Μήπως τα έχουν <<ΠΑΡΕΙ>> τα παλιά  σχέδια παροχής και τα έχουν χάσει; Και τώρα έχουν έρθει σε αδιέξοδο; 

Παναγιώτης Λάζαρης

Επισυνάπτω φωτογραφίες 

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλπαινας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Επομενο αρθρο
25η Μαρτίου 2020 στη Λευκάδα - Μια διαφορετική Εθνική Επέτειος -video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.