HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤης… νοθείας έγινε σε εκλογικά κέντρα της Ρωσίας

Της… νοθείας έγινε σε εκλογικά κέντρα της Ρωσίας

Της… νοθείας έγινε σε εκλογικά κέντρα της Ρωσίας, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες που ανέδειξαν και πάλι νικητή τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στα απίστευτα βίντεο που ανέβασαν στα social media ακτιβιστές της αντιπολίτευσης και μια ΜΚΟ δείχνουν ξεκάθαρα παρατυπίες στις προεδρικές εκλογές.

Πολίτες ψηφίζουν περισσότερες από μία φορές, εκλογικοί αντιπρόσωποι βάζουν μάτσα ψηφοδέλτια στις κάλπες όταν δεν τους βλέπει κανείς -εκτός από τις κάμερες ασφαλείας.

Surveillance Footage Shows Ballot Stuffing in Russia's Presidential Election

Surveillance camera footage appears to show ballot stuffing in Russia's election Sunday, where Putin was overwhelmingly re-elected to serve six more years as president. Russian election officials said they were looking into widespread reports of voting violations and irregularities. http://ti.me/2GHXHNe

Posted by TIME on Sonntag, 18. März 2018

Με 76,65% «Τσάρος» ως το 2024 ο Πούτιν -Από το 2000 στην εξουσία

Νικητής των ρωσικών προεδρικών εκλογών, έχοντας εξασφαλίσει το 76,65% των ψήφων με την ολοκλήρωση μίας εκλογικής διαδικασίας με φόντο πλήθος καταγγελιών για νοθεία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κρατά τα κλειδιά του Κρεμλίνου για τέταρτη θητεία.

Δηλαδή μέχρι το 2024, όταν θα είναι 72 ετών, και 25 χρόνια αφού ορίσθηκε διάδοχος του Μπορίς Γέλτσιν.

Πρώην αξιωματικός της KGB, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, 65 ετών, ανέλαβε το 2000 την εξουσία μίας χώρας με αποσταθεροποιημένη ηγεσία και παραπαίουσα οικονομία. Για πλήθος συμπατριωτών του είναι ο άνθρωπος της σταθερότητας και μίας νέας ευημερίας χάρη στην εκμετάλλευση του πετρελαϊκού μπουμ επί σειρά ετών, αλλά για άλλους ευθύνεται για τη σαφή υποχώρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ελευθεριών στη χώρα του.

Στις εκλογές της Κυριακής που στις οποίες ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί, ο Πούτιν ψηφίστηκε από 55,5 εκατ. Ρώσους.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821
Επομενο αρθρο
Ενισχύεται με προσωπικό η Πλωτή Γέφυρα της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.