HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤι εξομολογείται η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα για την σχέση της με τον Σκορπιό;

Τι εξομολογείται η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα για την σχέση της με τον Σκορπιό;

Η αποκλειστική φωτογράφιση της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα στον ιδιόκτητο παράδεισό της

Η σύγκριση της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα με την Τζάκι σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Paris Match

Το ξανθό εντυπωσιακό κορίτσι φοράει λευκό σορτς το οποίο αναδεικνύει τα λεπτά μακριά πόδια του. Το συνοδεύει με γαλάζια μπλούζα από μουσελίνα, μαντήλι στα μαλλιά και μεγάλα, κινηματογραφικού τύπου γυαλιά ηλίου. Οι φωτογραφίες της θυμίζουν έντονα αυτές της Τζάκι Ο. Όταν η Αμερικανίδα σύζυγος του Αριστοτέλη Ωνάση μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των παπαράτσι, οι οποίοι στήνονταν με τις ώρες απέναντι από το Σκορπιό για να «κλείσουν» στο φακό τους ένα μοναδικό της πλάνο.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris Match. Την συνέντευξή της στο διεθνούς φήμης περιοδικό με τίτλο «La nouvelle muse de Skorpios» (η καινούργια μούσα του Σκορπιού) συνοδεύουν υπέροχες φωτογραφίες με φόντο τα καταγάλανα νερά της περιοχής. Σε μία από αυτές διακρίνεται πίσω το yacht της οικογένειας “My Anna”. Η νεαρή, όμορφη κόρη του Russian tycoon Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δηλώνει «ερωτευμένη» με τον Σκορπιό. Στην συνέντευξη της αναφέρεται επίσης στην γνωριμία της με την Αθηνά, το big deal γύρω από την πώληση του Σκορπιού 15 μήνες πριν, και το party των γενεθλίων της το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο νησί την ερχόμενη Τετάρτη 4 Ιουνίου…

katerina2

Τα αποσπάσματα της συνέντευξης

«Για να εξυμνήσω τον Σκορπιό, την ομορφιά του τόπου, τη γενναιόδωρη φύση, σκέφτηκα να καλέσω εδώ εκατό περίπου φίλους μου για τα 25α γενέθλιά μου», λέει η νέα ιδιοκτήτρια του νησιού, η ξανθιά Εκατερίνα – Κάτια – Ριμπολόβλεβα.

Πολύ παλιά, η οικογένεια Ριμπολόβλεφ όταν βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές, ονειρευόταν αυτό το πράσινο κομμάτι γης μέσα στη θάλασσα. «Με την οικογένειά μου, τονίζει η Κάτια, κάναμε τον κύκλο του νησιού με πλοίο. Αυτό το μέρος μας γοήτευε. Αργότερα, συνάντησα την Αθηνά, που το είχε κληρονομήσει, σε ιππικούς αγώνες – μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα άλογα. Της είπα ότι, εάν κάποια μέρα θελήσει να το αποχωριστεί, να μου το πει.»

Η ανακαίνιση του Σκορπιού και οι στάβλοι για τα αλογά της

Η Κάτια έχει μεγάλα σχέδια για την ανακαίνιση του Σκορπιού, αλλά διατηρώντας πάντα το πνεύμα της απλότητας που εμφύσησε από την αρχή ο Ωνάσης. Ούτε πρόσθετες κατασκευές, ούτε παλάτια ούτε φανταχτερή πολυτέλεια. Τα λίγα κτίρια, η ροζ βίλα της Τζάκι, οι ξενώνες, τα σπιτάκια του προσωπικού και αυτά που διέμενε το προσωπικό της θαλαμηγού, θα ανακαινιστούν και τίποτα παραπάνω. Και όλα θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό στην οικολογία και τη βιοποικιλότητα «χρησιμοποιώντας τις καλύτερες νέες τεχνολογίες», προσθέτει η Κάτια, ως σύγχρονη γυναίκα. Μοναδική παρασπονδία η σχεδίαση ενός στάβλου για τα άλογά της, τους επιβήτορές της που αγαπάει τόσο, δίπλα ακριβώς από την υπάρχουσα φάρμα.

Θέσεις εργασίας σε Ελληνες και φροντίδα για τα παιδιά

Η Κάτια θεωρεί ότι ξαναδίνοντας ζωή στον Σκορπιό συμβάλλει στη δημιουργία οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα που υποφέρει. «Η οικογένεια Ωνάση είχε πολύ μεγάλη επιρροή σε αυτόν τον τομέα. Στο απόγειο της δόξας της, τις δεκαετίες 1960 και 1970, απασχολούνταν καθημερινά στον Σκορπιό έως και 200 ντόπιοι εργάτες.» Γι’ αυτό, χάρη στις γνωριμίες της, θέλει να ξαναδώσει στον παράδεισό της τη χαμένη του φήμη. «Για τα γενέθλιά μου, ζήτησα από τους φίλους μου να μην μου κάνουν δώρα, αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμά μου, προκειμένου να συνδράμουν σε τοπικά φιλανθρωπικά έργα. Για παράδειγμα, στη Λευκάδα θα αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες και θα συνδράμουμε στην κατασκευή σχολικών κτιρίων, παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων για τους νέους. Η εκπαίδευση είναι το σημαντικότερο κομμάτι του μέλλοντος.»

Σίβυλλα alert!

Πηγή: www.tovima.gr

Προηγουμενο αρθρο
Για τρίτη μέρα σήμερα οι βρύσες μας ίσα που στάζουν
Επομενο αρθρο
Τα ελαφάκια έκαναν βόλτα στους δρόμους της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.