HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤμήμα Kayak αναψυχής & περιηγήσεων από το Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας

Τμήμα Kayak αναψυχής & περιηγήσεων από το Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας

Με μεγάλη χαρά ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας σας ενημερώνει για την νέα μας δραστηριότητα, σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή Μάνο Σεφερλή (qualified BCUukcc Coach Level 2 (Kayak) British Canoe Union), το kayak αναψυχής & περιηγήσεων.

Γνωρίστε την καταπληκτική υπαίθρια δραστηριότητα του recreational kayaking και ταυτόχρονα βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση και ευεξία επεκτείνοντας τα όρια και τις δεξιότητες σας με ασφάλεια στο φυσικό περιβάλλον διασκεδάζοντας παρέα με την ομάδα σας.

file-page1

file-page2

Το kayak αναψυχής είναι μια ήπια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλους με προαπαιτούμενο βασικά την καλή υγεία και την γνώση κολύμβησης, ενώ παράλληλα με τη σωστή εκπαίδευση, γνώσεις και εξοπλισμό μπορεί να επιτελείται όλες τις εποχές του έτους.

Το τμήμα Kayak αναψυχής του Ν.Ο.Λ λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου στις Αλυκές στους Καρυώτες, όπου παρέχονται όλα τα απαιτούμενα (σκάφη, εξοπλισμοί, στολές κ.λ.π.) ώστε να μπορεί όποιος θέλει να συμμετέχει σε πρώτη φάση χωρίς να χρειάζεται τίποτα εκτός από την πετσέτα & το μαγιό του.

file-page3

Αντίγραφο από file-page2

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 ημέρες την εβδομάδα εκ των οποίων:

• μία μέρα καθημερινή με τον εκπαιδευτή όπου διδάσκονται & βελτιώνονται οι βασικές δεξιότητες και γνώσεις σε τύπους και χαρακτηριστικά σκαφών, τεχνική στο κουπί, έλεγχος σκάφους, δεξιότητες και θεωρία ασφάλειας κ.λ.π.
• και μία ημέρα το Σ.Κ οργανώνεται μικρό tour Θαλάσσιου (sea) kayak δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γίνουν ένα με την φύση και να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον του καταπληκτικού νησιού της Λευκάδας (& όχι μόνο!) μέσα από ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.

Αντίγραφο από file-page3

Αντίγραφο από file-page4

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τμήματα, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6940116805 κος Μάνος Σεφερλής ή στο τηλέφωνο του Ομίλου.

Προηγουμενο αρθρο
3η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Μαραντοχώρι και Λευκάδα!
Επομενο αρθρο
Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.