HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤον πρώτο λόγο για την παραλία Μύλος τον έχουμε εμείς

Τον πρώτο λόγο για την παραλία Μύλος τον έχουμε εμείς

Οι παραλίες είναι δημόσιο αγαθό και ως εκ τούτου η υπεράσπιση τους μας αφορά όλους.

Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία να μας στηρίξει ηθικά και πρακτικά στην προσπάθεια μας να επανοικειοποιηθούμε την παραλία του Μύλου.

Να στηρίξουμε επιτέλους ο ένας τον άλλον, ώστε να αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω όλα αυτά που χάσαμε και δικαιωματικά μας ανήκουν.

Προηγουμενο αρθρο
Εγκρίθηκαν οι πρώτες 220 αιτήσεις στο «Εξοικονομώ» κατ’οίκον» της ΠΙΝ
Επομενο αρθρο
Αποτεφρώθηκε η σορός του Μάνου Ελευθερίου: «Σε μια χώρα που μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός»

12 Σχόλια

  1. Tania
    30 Ιουλίου 2018 at 16:01 — Απάντηση

    Anwnimos αν έχεις παιδιά τραβά μέχρι τη Λευκάδα που μου θες και Μύλο με ξαπλώστρα για τον πισινό σου.

    • Anwnimos
      31 Ιουλίου 2018 at 00:26 — Απάντηση

      Τι εννοείς? Ότι δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον Μυλο? Και ποιους πισινους δέχεσθε? Δώστε μας Τανια προδιαγραφές να ξέρουμε. Ενημερώστε μας παιδιά….

  2. fff
    29 Ιουλίου 2018 at 11:51 — Απάντηση

    Η παραλία μύλος ακολουθεί το δρόμο εκατοντάδων παραλιών σε όλη την Ελλάδα, ‘οπού τα τελευταία 20 χρόνια έχασαν την ανοργάνωτη – παρθένα ταυτότητα τους λόγω κυρίως της μεγάλης διαφήμισης μέσω διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δυστυχώς η πλειονότητα των τουριστών έχουν στη διάθεση τους 5-6 ημέρες διακοπών και αυτοί , που είναι η μεγάλη μάζα , μάλλον προτιμούν την άνεση της ξαπλώστρας αλλά και της εύκολης πρόσβασης στην παραλία (που έχει γίνει εφικτή μέσω του ταξί-boat τα τελευταία πολλά χρόνια…) αλλά και συνάμα νιώθουν ότι πρέπει να επισκεφτούν τις παραλίες “διαμάντια” που διαφημίζονται στους διάφορους τουριστικούς οδηγούς ή απλά από φωτογραφίες φίλων στο facebook.
    Έτσι, θα έλεγα ο αγώνας σας προκειμένου να δικαιωθεί να μη στηρίζεται απλά στο δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας, αλλά στη σκανδαλώδη οικονομική εκμετάλλευση της που φαίνεται να λαμβάνει χώρα.

  3. Δον Κιχώτης
    26 Ιουλίου 2018 at 21:02 — Απάντηση

    διορθωνω :
    …. et preterea Carthago delenda est ….
    ….οι μισθοφόροι που σε κυβερνούν οι ίδιοι αύριο θα σε δικάσουν…
    Ερηνούλα μου …

  4. Δον Κιχώτης
    26 Ιουλίου 2018 at 20:42 — Απάντηση

    …. et preterea Kathargo delenda est ….
    Οι μισθοφόροι που σε κυνηγούν οι ίδιοι κά ποτε θα σε δικάσουν ….

  5. anwnimos
    26 Ιουλίου 2018 at 19:45 — Απάντηση

    Δον Κιχώτη να μας ενημερώσεις πότε θα ορκιστεί και η κυβέρνηση βουνού για τη μεγάλη μάχη. Και να μας ενημερώσετε πως θα μοιραστούν τα αρματωλίκια. Να οργανωθούμε παιδιά!

  6. Δον Κιχώτης
    26 Ιουλίου 2018 at 18:02 — Απάντηση

    Οι ακίνητα που εκμισθώνει η ΕΤΑΔ ΑΕ( δια της κτηματικής) και για λογαριασμό των δανειστών (εκεί που πάνε τα λεφτά απ’ τις μισθώσεις αυτές) , δε νοικιάζονται με τη σεζόν- καλοκαίρι (βλέπε λάθος αφίσας) είναι επαγγελματικές μισθώσεις για όλο το χρόνο και για όλη τη περίοδο που ισχύει η μίσθωση ανελλιπώς….
    Κι ένα ερώτημα : Όταν οι «παραθεριστές» φύγουν για τα αστικά κέντρα της μόνιμης διαμονής τους, όταν τα φωτά της ράμπας χαμηλώσουν, αν δε σβήσουν εντελώς , ποιος θα μείνει να επιμένει στο πάνδημο αίτημα για το δημόσιο χαρακτήρα της παράλιας του Μύλου; …
    Μάλλον ο φούφουτος!
    Χωρίς να απαξιώνονται εκ προοιμίου οι όποιες ενέργειες γίνουν, και που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή διότι όπου υπάρχουν συμφέροντα υπάρχουν και καλοθελητές για οτιδήποτε, είναι χρήσιμο οι πρεσβύτεροι που πλαισιώνουν το κίνημα αυτό, να αναλογιστούν το επόμενο στάδιο και τον τρόπο που θα οργανωθεί ο πόλεμος αυτός ο οποίος αναμένεται μακρύς.
    Είναι εύκολο ένα δίκαιο αίτημα να δαιμονοποιηθεί και να καει από μόνο του , μέσα από φαινόμενα βανδαλισμών κατά ιδιωτών & υπάλληλων, γραφικότητας κ. α. , και το παιχνίδι να χαθεί στις λεπτομέρειες του.
    Οι πρόσκαιρες εντυπώσεις ελκύουν το ενδιαφέρον περισσότερων αλλά μονο πρόσκαιρα( βλέπε αγανακτισμένους στο Σύνταγμα) , αν δεν υπάρχει το κρίσιμο υπόβαθρο οι εντυπώσεις γρήγορα παρέρχονται. (Το τυρί το βλέπεται , δυστυχώς η φάκα είναι καλά κρυμμένη …)
    Καμιά “οχυρωμένη πόλη” δεν έπεσε ποτέ με «γιούργια»…
    Οι νεότεροι έχουν τη ρώμη και τον παλμό , και σωστά τα έχουν, αλλά χωρίς σύνεση , διαρκή κι οργανωμένη δράση δεν έρχεται μόνιμο αποτέλεσμα …
    Sorry για τη … διδαχή …

    • ΑΡΗΣ
      30 Ιουλίου 2018 at 19:59 — Απάντηση

      Στ΄άρματα, στ’ άρματα….(Και να σκεφτείς ότι δεν σφίξανε οι ζέστες!)

  7. anwnimos
    26 Ιουλίου 2018 at 16:07 — Απάντηση

    τιμο η ιδέα σου μου φαίνεται μια τεράστια μπούρδα. Προτιμώ να κάνω το μπάνιο μου στο Μύλο και μάλιστα να χρησιμοποιήσω και την ομπρέλα που νοικιάζεται γιατί έχω μικρά παιδιά και δεν μπορώ να κουβαλώ τη δική μου. Πάρε τα πλακάτ και κάνε το στο κάθισμα όπου δεν υπάρχει ελέυθερος χώρος να βάλουμε εκεί τη δικά μας ομπρέλα και που εκεί μπορούμε να την κουβαλήσουμε!

  8. GARBIS
    26 Ιουλίου 2018 at 13:50 — Απάντηση

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΕ ΤΗ Μ—-Α ΕΚΑΝΕΣ

  9. τιμος
    26 Ιουλίου 2018 at 04:33 — Απάντηση

    ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΟ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ???

    Κ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΗ…

    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 50-70 ΑΤΟΜΑ Κ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ/ΑΓΓΛΙΚΑ η“ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΘΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟΥ “ΕΠΕΝΔΥΤΗ“ …ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ
    ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ……………
    ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ……………

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ……………

    ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ…………

  10. Νικος Φ.
    25 Ιουλίου 2018 at 23:19 — Απάντηση

    Εξω οι νταβατζηδες απο τις παραλιες. Η θαλασσα ειναι δημοσιο αγαθο!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.