HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤουρίστες στην Κέρκυρα βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο

Τουρίστες στην Κέρκυρα βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Υπόθεση θρίλερ στην Κέρκυρα με δύο τουρίστες να εντοπίζονται νεκροί σε αυτοκίνητο – Το όχημα ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ κατοικίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση με τους δύο τουρίστες στην Κέρκυρα που βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο.

Δημοσίευμα στο corfutvnews.gr αναφέρει ότι το αυτοκίνητο με τους δύο νεκρούς τουρίστες στην Κέρκυρα εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουλίου 2020.

Ειδικότερα, βρέθηκε στον Χαλικούνα και συγκεκριμένα ανάμεσα σε Κανούλι και Σκίδι. Το corfupress αναφέρει ότι πρόκειται για δύο Σλοβένους τουρίστες. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί, ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ βίλας. Επί τόπου έχουν σπεύσει περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ, με αστυνομικούς να αποκλείουν την περιοχή, ξεκινώντας τη συλλογή στοιχείων για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης και της εγκληματικής ενέργειας. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου των δύο τουριστών που βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο εντός πάρκινγκ βίλας στην Κέρκυρα αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η δολοφονία τους μάλιστα φέρεται να σχετίζεται με την δολοφονική επίθεση στην Βάρη πριν από μερικούς μήνες, σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο μαφιών από το Μαυροβούνιο. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό συμβόλαιο θανάτου, με τα δύο θύματα να σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και δολοφονιών, καθώς εκκρεμούν εις βάρος τους διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ταυτότητες με ψεύτικα στοιχεία, ενώ στο σημείο κατευθύνεται κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, της διεύθυνσης Αττικής. Τα δύο θύματα υπολογίζεται πως έμεναν στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες σε πολυτελή κατοικία, ενώ αυτό που ελέγχεται είναι πως ιστοσελίδες στο Μαυροβούνιο ανέφεραν την δολοφονία τους με τα στοιχεία των θυμάτων, πριν εντοπιστούν και γίνει η ταυτοποίησή τους από την αστυνομία.

Προηγουμενο αρθρο
Δραματική η κατάσταση στις Κεχριές Κορινθίας: – Ανεξέλεγκτη η φωτιά
Επομενο αρθρο
Ο Άγιος Νικήτας στα χρόνια της αθωότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.