HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο βίντεο που διεκδικεί «όσκαρ» καλύτερης προεκλογικής διαφήμισης

Το βίντεο που διεκδικεί «όσκαρ» καλύτερης προεκλογικής διαφήμισης

Θα μπορούσε σίγουρα να είναι υποψήφιο στην κατηγορία, «καλύτερης πολιτικής διαφήμισης», εάν φυσικά υπήρχε. Παραδόξως δεν είναι το προεκλογικό σποτ ενός κόμματος αλλά ενός υποψηφίου κόμματος και συγκεκριμένα του κ. Ιάσωνα Φωτήλα ο οποίος “κατεβαίνει” στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας με το Ποτάμι.

Στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο, αναπαράγει με έξυπνο τρόπο το νόημα αρκετών τοποθετήσεων που ακούμε με μεγαλύτερη ένταση από τα χείλη των πολιτικών τις τελευταίες ημέρες, εμπνέεται από την αμερικανική ταινία «Love Actually» και τη σκηνή της ερωτικής εξομολόγησης. Πετυχαίνει να πιάσει την παλμό της καθημερινότητας της μέσης ελληνικής οικογένειας και, εν τέλει να περάσει το «μήνυμα».

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας και η…φωνή της συζύγου του που έρχεται από το βάθος.

Αν και ουδείς μπορεί να γνωρίζει πόσους τελικά θα πείσει, ώστε να εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων που είναι και εισιτήριο για τη Βουλη, το σίγουρο είναι πως το βιντεάκι θα κάνει αρκετούς να χαμογελάσουν και τους πιο… αλέγκρους, ακόμη και να γελάσουν.

Και η σύγκριση με το Love Actually.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Προηγουμενο αρθρο
Από τον Ιούνιο η Aegean συνδέει το Άκτιο με την Αθήνα
Επομενο αρθρο
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ανακοίνωση Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.