HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο Διασίδι στον κήπο της Βιβλιοθήκης

Το Διασίδι στον κήπο της Βιβλιοθήκης

Ιδανικός αποδείχτηκε ο κήπος της Δημόσιας βιβλιοθήκης για το σημερινό διάσιμο της ομάδας αργαλειού του συλλόγου φίλων Αλέξανδρου «Φηγός», σε συνεργασία με το ΚΠΕ Σφακιωτών. Το μήκος του διασιδιού κάλυψε τον κήπο της βιβλιοθήκης από την μια άκρη στην άλλη.

Μια μεγάλη παρέα γυναίκες άλλες σχετικές με το διασίδι και άλλες όχι, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης για να ετοιμάσουν διασίδι και να παρακολουθήσουν την διαδικασία. Όπως είναι γνωστό η ομάδα του αργαλειού έχει το δικό της εργαστήριο στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου. Εκεί υπάρχει ο αργαλειός και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την τέχνη της δημιουργίας του υφάσματος και να πάρουν μαθήματα υφαντικής.

Η ατμόσφαιρα σήμερα στον κήπο της Βιβλιοθήκης ήταν χαλαρή συνεργατική και δημιουργική. Με χαρά είδαμε νέα κορίτσια να συμμετέχουν στο διάσιμο και βεβαίως την «δασκάλα» του είδους Αγγελική Σούνδια.

Διαβάστε για τον αργαλειό και το διασίδι:
Ο αργαλειός
Βλέπει και μαθαίνει (Διασίδι και αργαλειός)

Προηγουμενο αρθρο
Στου κουφού την πόρτα...
Επομενο αρθρο
Νέο Νοσοκομείο: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.