HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο Διοικητήριο Λευκάδας μπάζει νερά από όλες τις μεριές!

Το Διοικητήριο Λευκάδας μπάζει νερά από όλες τις μεριές!

Το κτίριο του Διοικητηρίου μπάζει νερά από όλες τις μεριές. Όχι μόνο με τούτες τις νεροποντές αλλά σε κάθε βροχή, όχι μόνο το υπόγεια αλλά όλοι οι χώροι.

Αυτό είναι παλιά είδηση. Η ίδια ως πολίτης είχα έρθει αντιμέτωπη με το πρόβλημα πριν από δυο χρόνια, όταν χρειάστηκε να διασχίσω τον διάδρομο που ενώνει το δυο κτίρια και γλίστρησα άσχημα. Θυμάμαι και ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που αγριοκοίταξα τότε την καθαρίστρια που βρίσκονταν στο χώρο. Νόμισα ότι σφουγγάριζε. Μου εξήγησε ότι μάζευε τα νερά.

Χτες το απόγευμα όσοι βρεθήκαμε στο Διοικητήριο για το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο, είδαμε το διάδρομο που ενώνει τα δυο κτίρια να έχει γίνει λίμνη.

DSCN1121

Έχω ξαναγράψει για την αίθουσα που γίνεται το Δημοτικό και Περιφερειακό συμβούλιο που πολύ πρόσφατα, μόλις τον Αύγουστο, ανακαινίστηκε. Είχα δείξει τότε τα ίχνη της υγρασίας στο ταβάνι και στον τοίχο.(Από έξω κούκλα)

2

5

Χτες λοιπόν το νερό έκανε την εμφάνιση του στη αίθουσα και μάλιστα στη θέση που κάθεται ο Δήμαρχος, ο οποίος μετακινήθηκε και στριμώχτηκε δίπλα στον πρόεδρο του Συμβουλίου για να χρησιμοποιούν το ίδιο μικρόφωνο. Τον πήρε το μάτι μου μάλιστα, κάθε τόσο ενώ μιλούσε, να σκουπίζει από το γραφείο του τις σταλαματιές.

DSCN1126

Δεν ξέρω αν, και τι ενέργειες έχουν γίνει, για την στεγανοποίηση του κτιρίου. Αν κάτι τέτοιο δεν έγινε, φοβάμαι πως με μαθηματική ακρίβεια το κτίριο θα καταστραφεί σύντομα.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Τα παιδιά του πολέμου
Επομενο αρθρο
Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα

1 Σχόλιο

  1. ;
    7 Οκτωβρίου 2014 at 10:58 — Απάντηση

    Είναι καλή κατασκευή γι αυτό μπάζει νερά αφού επιλέχθηκε ο εργολάβος με την μεγαλύτερη προσφορά….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.