HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο επίσημο Δελτίο Τύπου για το τραγικό δυστύχημα στη Βασιλική Λευκάδας

Το επίσημο Δελτίο Τύπου για το τραγικό δυστύχημα στη Βασιλική Λευκάδας

Πνίγηκε 22χρονη μητέρα και το 7 μηνών βρέφος της.

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Βασιλικής στη Λευκάδα, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 26χρονος αλλοδαπός οδηγός είχε εξέλθει του οχήματος με ιδίες δυνάμεις, ενώ η 22χρονη αλλοδαπή συνοδηγός καθώς και το βρέφος – τέκνο της, απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους με τη συνδρομή δύτη, και διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ο 26χρονος οδηγός διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ οι σοροί των συνεπιβατών πρόκειται να μεταφερθούν στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το A΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Παραρτήματος Λευκάδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας
Επομενο αρθρο
Θ. Σολδάτος: Απαιτείται μεταφορά πόρων στην περιφέρεια για τη συντήρηση της γέρυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.