HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Επιμελητήριο Λευκάδας έθεσε υποψηφιότητα στα Βραβεία Ελληνικού Τουρισμού

Το Επιμελητήριο Λευκάδας έθεσε υποψηφιότητα στα Βραβεία Ελληνικού Τουρισμού

Τα Tourism Awards αποτελούν το σημαντικότερο θεσμό βραβείων στο ελληνικό τουριστικό χώρο και διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού.

Οι 10 βασικές κατηγορίες των βραβείων είναι: Strategy & Innovation, Customer Service & Experience, Specialty Offering, Gastronomy, Facilities & Architecture, Digital & Social Marketing, Travel & Transportation, Branding – Public Relations & People Strategy, Technology, Sustainability & Operations.
Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από 16μελή κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού, που φέτος κλήθηκε να αξιολογήσει τριπλάσιο αριθμό συμμετοχών.

Τα αποτελέσματα των φετινών Tourism Awards 2015 θα παρουσιαστούν στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας έχει καταθέσει υποψηφιότητα στην κατηγορία Travel & Transportation για την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στη Λευκάδα που έχει επιτευχθεί με την σύνδεση νέων αεροπορικών συνδέσεων και την ένταξη της Λευκάδας για πρώτη φορά σε πρόγραμμα κρουαζιέρας.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
ΚΚΕ: Πολιτικές εκδηλώσεις- συσκέψεις
Επομενο αρθρο
Ετήσιος Χορός Νίκης Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.