HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του για συμμετοχή στην πορεία της 4ης Φεβρουαρίου

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του για συμμετοχή στην πορεία της 4ης Φεβρουαρίου

Πρόσκληση Επαγγελματιών για συμμετοχή στην πορεία της 4ης Φεβρουαρίου 2016

333

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην πορεία που οργανώνεται τη προσεχή Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 στις 10.30 πμ (με σημείο εκκίνησης τον Άγιο Μηνά) προκειμένου να δηλώσουν τη πλήρη αντίθεσή τους στην επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Πρέπει να καταστεί απόλυτα σαφές ότι πέρα από πολιτικές – κομματικές αντιλήψεις η ψήφιση του νομοσχεδίου θα αποτελέσει βαρύ πλήγμα για όλες τις επαγγελματικές ομάδες και όλως ιδιαιτέρως για την επιχειρηματικότητα, η οποία εξοντώνεται από τη βαριά φορολογία, τις δυσβάσταχτες ασφαλιστικές υποχρεώσεις και την δυσμενή οικονομική συγκυρία, με αποτέλεσμα τα συνεχή λουκέτα και την εκτόξευση του δείκτη ανεργίας τόσο των ίδιων των επαγγελματιών όσο και των υπαλλήλων που απασχολούν.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα Επιμελητήρια από την πρώτη στιγμή όχι μόνο ήταν αντίθετα με το ασφαλιστικό σχέδιο της Κυβέρνησης αλλά είχαν καταθέσει και ολοκληρωμένη πρόταση στον αρμόδιο Υπουργό, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα την εξετάσει.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση της κίνησης Κομμουνιστών Εργατικός Αγώνας για την απεργία στις 4 Φλεβάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.